• Jaunā «M5000» sērija papildina «Philips» datorspēļu monitoru klāstu

    Monitors
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Datorspēļu spēlēšana attīstās, kā arī mainās spēlētāju pieeja procesam. Datorspēles joprojām ir iecienīta nodarbe brīvajā laikā, turklāt daudzu spēlētāju redzesloku paplašina arī nākamās paaudzes konsoļu spēles.

    Lai spētu nodrošināt šādas prasības, jaunā «Philips M5000» monitoru sērija nodrošina sacensību intensitāti un detalizētību neatkarīgi no spēles: «Philips 27M1N5200PA» ar 68,5 cm (27") Full HD 240 Hz Fast IPS panelis ir lieliski piemērots ātrai sacensību spēlei e-sporta entuziastiem, savukārt «Philips 32M1N5800A» nodrošina optimālu attēla kvalitāti, pateicoties 80 cm (31,5") 4K UHD IPS displejam ar 144 Hz atsvaidzes intensitāti un daudzām daudzveidīgām funkcijām WFH lietotājiem.

    Īpaši ātra atsvaidzes intensitāte

    «Philips 27M1N5200PA» piedāvā intensīvu spēlēšanu, pateicoties augstas kvalitātes funkcijām, tāpēc tas ir ideāli piemērots uz darbību orientētām sacensību spēlēm, piemēram, spēlēm vairākiem spēlētājiem. Šiem spēlētājiem ir nepieciešami displeji, kas darbojas bez kavēšanās un īpaši vienmērīgi, taču rāda skaidrus un detalizētus attēlus.

    Pateicoties īpaši ātrai 240 Hz atsvaidzes intensitātei, sacensību karstumā netiek zaudēts neviens kadrs, savukārt 0,5 ms MPRT efektīvi novērš ekrāna mirgošanu un attēla izplūšanu, nodrošinot asu un skaidru attēlu. Lai pilnībā nodrošinātu spēlēšanu bez aizķeršanās un pārrāvumiem, šim monitoram ir arī funkcija FreeSync Premium un zema ievades aizkave, kas vēl vairāk uzlabo spēlēšanas pieredzi.

    «Philips 27M1N5200PA» ir aprīkots ar 16:9 Full HD Fast IPS paneli, kas nodrošina skaidru un detalizētu attēlu ar augstu krāsu precizitāti. “Izstrādājot jebkuru no mūsu spēļu monitoriem, galvenais mērķis ir maksimāla veiktspēja. Tas ir būtiski, lai patiesi mainītu lietotāju spēļu pieredzi un maksimāli palielinātu viņu spējas. Šis monitors ir ideāli piemērots ātrajām spēlēm, pateicoties ātrajam IPS panelim ar īpaši augstu atsvaidzes intensitāti 240 Hz, 1 ms GtG pikseļu reakcijas laiku, lieliskiem skata leņķiem un 400 nitu spilgtumu”, komentē César Reyes Acosta, "MMD Monitors & Display» spēļu produktu vadītājs.

    4K, 144 Hz un HDMI 2.1 visiem nākotnes izaicinājumiem

    «Philips 32M1N5800A» ir uz nākotni orientēts hibrīda spēļu monitors, kas atbilst jaunākajām inovācijām datorspēļu nozarē. Šis modelis atbilst ātru datorspēļu, kā arī nākamās paaudzes spēļu konsoļu vajadzībām, jo ir aprīkots ar HDMI 2.1 pieslēgumu. Spēlētāji var izvēlēties spēlēt intensīvas datorspēles, izbaudot visas ātrās 144 Hz atsvaidzes intensitātes priekšrocības, vai izmantot jaunākās konsoles ar 120 Hz atsvaidzes intensitāti 4K UHD izšķirtspējā.

    Spēlēšana ir plūstoša, pateicoties 1 ms (GtG) ātrajam reakcijas laikam un «Adaptive Sync», kas novērš attēla aizķeršanos un pārrāvumus, un, pateicoties zemajai ievades aizkaves pakāpei, spēlēšana notiek gandrīz bez aiztures.

    «Philips 32M1N5800A» nodrošina precīzas krāsas un bagātīgu attēlu ar «UltraClear 4K UHD» (3840×2160) izšķirtspēju un Ultra Wide-Color tehnoloģiju, kas nodrošina spilgtus attēlus ar plašu krāsu gammu. Šis modelis ir sertificēts arī ar «VESA DisplayHDR 400», lai nodrošinātu augsta dinamiskā diapazona saturu ar spilgtām krāsām.

    Pārdomāti un ergonomiski iestatījumi

    «Philips 32M1N5800A» ir arī «MultiView» funkcija, aktīva dubultā savienojuma un skata pieredzei, kas ir ideāli piemērota pat vissarežģītākajās daudzuzdevumu un vairāku ierīču konfigurācijās. Abiem modeļiem ir triju pušu bezrāmja konstrukcija un SmartErgoBase – ergonomisks metāla statīvs, kas nodrošina viedu kabeļu pārvaldību, kas ir svarīgi, lai spēlēm paredzētais aprīkojums būtu tīrs un vizuāli baudāms.

    Taču šī pamatne piedāvā arī ko vairāk, jo nav aizmirsts arī par spēlētāju komfortu. Šī monitora pamatne nodrošina ievērojamus, lietotājam ērtus ergonomiskos regulējumus (tostarp augstuma, pagriešanas, slīpuma un griešanās regulējumus), lai atvieglotu fizisko slodzi, kas rodas ilgstošu spēļu sesiju laikā.

    Ilgstoša datorspēļu spēlēšana bez pārtraukumiem var būtiski ietekmēt arī acis, tāpēc šajos modeļos ir «LowBlue» režīms un «Flicker-free» tehnoloģija, kas nodrošina komfortu acīm.

    “Klasiskā spēlētāja profils ir mainījies. No saviem klientiem esam uzzinājuši, ka bez visaugstākās spēļu veiktspējas viņiem aizvien svarīgāka kļūst arī mājas biroja funkcionalitāte. Tāpēc šie divi jaunie displeji ir aprīkoti ar jaunākajām tehnoloģijām un papildu ērtībām, ar iebūvētu USB centrmezglu, skaļruņiem un daudz ko citu, kas nodrošina gan produktivitāti, gan spēlēšanas kvalitāti,” secina César Reyes Acosta.

    Ņemot vērā mūsdienu higiēnas aspektus, modelis «32M1N5800A» ir arī aprīkots ar SIAA sertificētu virsmu ar antibakteriālu apstrādi, kas samazina baktēriju saķeri un vairošanos uz monitora korpusa, nodrošinot papildu drošību visur, kur tiek izmantota koplietošanas aparatūra.

    Cena un pieejamība

    «Philips 27M1N5200PA» jau ir pieejams par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 419 EUR, savukārt «Philips 32M1N5800A» būs pieejams no 2022. gada marta par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 899 EUR.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē