• Intīmās jomas influenceri 18+

    Vīru sarunas
    Zelda
    6. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Sieviete uz pasauli raugās sava mīļotā acīm: mainās viņš, mainās arī pasaules uzskats…

    Katram bijuši cilvēki, kuri ietekmējuši mūsu tālāko dzīvi ilgākā vai īsākā laika posmā. Iedvesmojuši kaut ko paveikt vai atturējuši no muļķībām. Iedrošinājuši, slavējuši un ticējuši. Cik lieliski būt sievietei, ja vien tiecies ar interesantiem, aizrautīgiem vīriešiem! No katra var uzzināt ko jaunu, ja esi vērīga, uzmanīgi klausies un uzdod īstos jautājumus. Tiekoties ar politikai pietuvinātu personu, apjautu, cik tas viss ir netīri un neprognozējami.

    No mednieka daudz uzzināju par medībām, ieročiem un pat dažus meža gaļas gatavošanas knifiņus. Maratonists dalījās sajūtās par distances kilometriem, bet vīnu pazinējs sniedza īsu ievadu vīna pasaulē. Simpātiju vadīta, sāku slēpot no kalna un citu simpātiju vadīta atsāku nelielus veloizbraucienus.

    Tomēr ne visi, no kuriem uzzināju ko jaunu, ir ietekmējuši manu dzīvi. Tikai dažus no viņiem es varu moderni dēvēt par influenceriem. Un intīmajā jomā viņi ir tikai trīs.

    Paldies G. par manis pievēršanu zeķēm! Tagad, pošoties uz tikšanos ar mīļāko, velku zeķes – lēni un prātīgi pārvelku plāno materiālu pāri papēdim, tad uzmanīgi uzrullēju augstāk un izlīdzinu mežģīņoto gumiju. Pieceļos, uzvelku kleitu un kurpes, paņemu somiņu un dodos uz auto. Es zinu, viņam tas patiks, jau WhatsApp viņš sūtīja bučiņas, kad apsolījos būt kleitā. Jo tad ir arī zeķes. Un stringi. Vai dažreiz tikai zeķes. Tā ir kopš mūsu iepazīšanās, bet pirms tam es skraidīju apkārt džinsos un palaikam uzvilku svārkus un zeķbikses.

    Ar vārdu zeķes manā garderobē apzīmēja tās, kuras bija adījusi vecmāmiņa, un tās no kokvilnas, kuras vilku sporta apavos. Viss. Tad iepazinos ar jaunu, inteliģentu puisi, kurš jūsmoja par sievietēm zeķēs. Diskusijā centos pierādīt, ka zeķēs ikdienā nav ērti, ka tās nav piemērotas aktīvai darbdienai, visiem apģērbiem un vispār…

    Tomēr viņš delikāti un pacietīgi pārliecināja – sieviete zeķēs ir kaut kas īpašs.

    Un es, kura parasti viedokli maina reti, drīz vien ar viņu tikos tikai zeķēs. Dažkārt pat ļoti tiešā nozīmē. Manas kumodes atvilktnē parādījās gan melnas gludas, gan tīkliņzeķes tradicionāli melnajā un nevainīgi baltajā tonī, miesas toņa un pelēcīgas, pat viegli violetas; ar mežģīņotu gumiju un pat pie zeķtura liekamas… Gandrīz uzreiz sajutu, ka tas mani pārskaņo izklaidei un priekam. Doties uz randiņu bez zeķēm? Nu nē, nav tā fīlinga! Ejot jūti, kā viegls vēsums skar gurnus vietā, kur beidzas zeķes, un dibenu, kuru nenosedz stringi. Un, ja biksītes nemaz nav uzvilktas, tad kairinošas gaisa pūsmas tiek arī citur.

    Viss kopā rada sajūtu gammu – esmu sieviete, esmu iekārojama, esmu gatava… Lai arī mūsu tuvās attiecības tagad kļuvušas par tikai draudzīgām, par manis pievēršanu zeķu burvībai esmu viņam pateicību parādā. Nu, ne tikai es – arī tie mīļākie, kuri bija pēc viņa. Kuri priecājās par manu zeķu kolekciju un palīdzēja tās pieāķēt korsetītei. Kuri tās maigi pavilka augšup pa augšstilbu, ja rotaļu laikā tās bija saslīdējušas zemāk. Vai viņiem kaut reizi ienāca prātā, ka par šo prieku būtu jāpateicas citam vīrietim?

    Kamēr nebiju nonākusi H. – īsta erotiskās masāžas profesionāļa rokās vistiešākajā šā vārda nozīmē –, tikmēr rēķinājos, ka pēc vārdiem es tevi pamasēšu saņemšu vien muguras glāstus ar ātru pārorientēšanos uz citām daļām.

    To, ka var masēt tā – siltai eļļai plūstot pār ādu, bez steigas, maigi stingrām rokām riņķojot pa ķermeni, to es nezināju. Viņa izglītība, pieredze un lielā vēlme mani samīļot pārspēja visas fantāzijas. Tas nebija kaut kāds fiksais fingerings, tas bija kā lidojums virs zemes ar pacelšanos kosmosā beigās. Pirms tam manī valdīja pārliecība, ka bez locekļa iesaistīšanās mīlēšanās nav iespējama. Nu es uzzināju, ka ir gan. Protams, loceklis arī noder vienmēr…

    Šis ļai plūstot pār ādu, bez steigas, maigi stingrām rokām riņķojot pa ķermeni, – to es nezināju. Viņa izglītība, pieredze un lielā vēlme mani samīļot pārspēja visas fantāzijas. Tas nebija kaut kāds fiksais fingerings, tas bija kā lidojums virs zemes ar pacelšanos kosmosā beigās. Pirms tam manī valdīja pārliecība, ka bez locekļa iesaistīšanās mīlēšanās nav iespējama. Nu es uzzināju, ka ir gan. Protams, loceklis arī noder vienmēr… Šis rokdarbu speciālists iepazīstināja mani ar spilgtāko orgasmu, nekā līdz tam piedzīvots, un nodemonstrēja skvirta atslābinošo burvību. Ja viņš būtu jautājis – ko tu gribi, kā tu gribi –, es to nekad nebūtu izbaudījusi un uzzinājusi.

    Kā gan es varētu vēlēties to, ko nemaz nezinu? Un viņš nejautāja, bet darīja.

    Un, kad es pateicības uzplūdā ierosināju pamasēt arī viņu, šis profesionālis ļāvās manām rokām. Viņš viegli vadīja procesu, kad nonācu svarīgākajos punktos, ierādīja dažus profesionālus knifus. Viņš slavēja un iedrošināja, atraisot manī dziļi snaudušo talantu sniegt vieglu, relaksējošu un uz rezultātu virzītu masāžu vīrietim.

    Ne mirkli neko nepieprasot, nenorādot un nekritizējot, viņš radīja sajūtu, ka esmu vistalantīgākā skolniece ar jau iedzimtām spējām. Kad šis jaukais sakars beidzās un sāku satikties ar M., es burtiski cietu no tā, kā gribēju tādu mīlēšanos kā ar iepriekšējo vīrieti. Saprotot, ka bez tā vairs nevaru, atradu stipri līdzīgus procesa vizuālos materiālus tīmeklī un nosūtīju esošajam mīļdraudziņam.

    Jo atcerējos par vīriešu spēju izprast tiešus tekstus, nevis aplinkus mājienus. Saitei gan pieliku maigu piebildi nejauši atradu internetā, man gribētos to izmēģināt, vai tu tā māki…? Un viņš to apguva. Ne tik profesionāli, bet atzīstami labi amatierim. Vai viņš noticēja, ka es to biju redzējusi tikai internetā? Nezinu. Nevaicāju. Dažkārt nevajag vaicāt, ja neesi gatava dzirdēt atbildi un saņemt prejautājumus… Starp citu, viņš laimīgi baudīja masāžu ar nobeigumu, kuru biju iemācījusies. Un arī nevaicāja, kur esmu to apguvusi.

    Šis M. savukārt man pavēra citu skatu uz sievietes intīmo frizūru. Manuprāt, tieši tā ir patiesākā izpausme tam, vai vīrietis spēj ietekmēt sievieti.

    Protams, sevi cienoša un mīloša sieviete rūpīgi kopj arī tur, bet cik daudz un kādā formā apmatojums tur tiek astāts – tas ir viņas vīrieša gaumes un vēlmju atspulgs. Pamazām un neatlaidīgi tiku pārliecināta, ka esošie 10% ir lieki, ka tikai pilns brazīliešu variants ir īpaši sexy, un nu jau es citādu versiju nemaz nevaru iedomāties. Kaut gan – ar nākamo mīļāko, iespējams, būs citādi. Tomēr šī ir joma, kurā sieviete būs elastīga tikai līdz zināmai robežai: pilnīga kailuma cienītāja nekļūs par mežonīgu džungļu saimnieci, bet mūžameža pavēlniece nepievērsīsies tuksnesim. Būs kaut kāds vidusceļš.

    Svarīgākais influenceris vienmēr būs tas, kurš sievietei rada sajūtu: es pati to gribēju! Kurš atbalsta un iedrošina. Kurš ļauj justies skaistai, ceļ pašapziņu un vairo pārliecību par spējām kaut ko paveikt. Te neder pamacības, norādes un pakratīšana ar pirkstu – tas nestrādā. Didaktiskie pamācītāji nav influenceri. Jo tas ir stāsts par aizrautību – cik ļoti vīrietis pats ar to aizrāvies, lai spētu tam pievērst arī sievieti. Nevar piespiest vai pierunāt, var tikai aizraut.

    Un vēl… Esmu aizdomājusies par to, kāpēc dažās jomās pieredzi uzskata par priekšrocību un pat ļoti nepieciešamu, bet tieši seksā – ne? Kāpēc, piemēram, sieviete droši drīkst atsaukties uz to, ka šo ēdienu gatavot man iemācīja mamma, bet par to, ko seksā iemācījis cits vīrietis, noteikti labāk ir paklusēt? Kāpēc joprojām, 21. gadsimtā, daudzi vēlas satikt nevainīgu palaistuvi? Labāk baudīsim kopā to, ko katrs no mums ir paspējis apgūt. Baudīsim un nejautāsim.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē