• Girgensons un Sabres piedzīvo zaudējumu Losandželosā

    Ziņu aģentūra LETA
    1. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NHL
    Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons svētdien kopā ar Bufalo Sabres komandu cieta zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, vēsta LETA.

    Sabres viesos ar rezultātu 2:3 (0:0, 2:1, 0:2) atzina Losandželosas Kings pārākumu.

    Girgensonam jau spēles sākumā bija iespēja izvirzīt viesus vadībā, taču pēc izgājiena divatā pret vienu aizsargu viņa mestā ripa trāpīja pa vārtu pārliktni. Tomēr otrā perioda ceturtajā minūtē Sabres šādu izgājienu izmantoja, 1:0 panākot Rasmusam Asplundam. Pēc četrām minūtēm, Girgensonam atrodoties uz noraidīto soliņa, viesiem mazākumā izdevās pretuzbrukums, kura noslēgumā Viktors Ūlofsons nostiprināja vadību.

    Tieši minūti vēlāk Kārls Grundstrems pēc individuāla reida vienus vārtus atguva, bet trešā perioda piektajā minūtē Anže Kopitars vairākumā, Girgensonam nespējot kavēt slovēni, panāca 2:2. Perioda 14.minūte Alekss Jafallo no vārtu priekšas izvirzīja mājiniekus vadībā. Divi noraidījumi trešdaļas otrajā pusē kavēja Sabres komandu atspēlēties un Bufalo hokejisti piedzīvoja zaudējumu.

    Girgensons šajā duelī uz ledus pavadīja 16 minūtes un 21 sekundi, no šī laika vienu minūti un 21 sekundi vairākumā, bet vienu minūti un 54 sekundes mazākumā. Viņš divreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu, nopelnīja divas soda minūtes, uzvarēja septiņos no 15 iemetieniem un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

    Latvijas hokejists šajā sezonā astoņās spēlēs guvis trīs vārtus, atdevis trīs rezultatīvas piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +5.

    Sabres ar 11 punktiem astoņās cīņās ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, kamēr Kings ar septiņiem punktiem deviņās spēlēs ir 13. Rietumos.

    Izbraukuma turpinājumā Sabres otrdien viesosies pie Rūdolfa Balcera pārstāvētās Sanhosē Sharks.

    Šosezon NHL komandas aizvadīs 82 spēles regulārajā čempionātā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē