• «Garmin Descent G1» – viedpulkstenis, kas ļaus izbaudīt zemūdens piedzīvojumus

    Viedpulkstenis
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Descent G1» sērija ir jaunākais papildinājums populārajai «Garmin» pulksteņa tipa niršanas datoru sērijai. Ar jaunu izturīgu konstrukciju, «Descent G1 Solar» , pulksteņa tipa niršanas dators, aprīkots ar novatorisku niršanas tehnoloģiju, 24/7 veselības un labsajūtas funkcijām, pilnu viedpulksteņa funkcionalitāti un paildzinātu akumulatora darbības laiku, pateicoties papildu saules enerģijas uzlādes iespējai.

    “Neatkarīgi no tā, vai vēlaties iegādāties savu pirmo pulksteņa tipa niršanas datoru vai papildināt esošu aktīvā dzīvesveida ierīču klāstu, sērija «Descent G1» ir lielisks sabiedrotais visu veidu nirējiem, kuri novērtē iespēju izmantot multisporta viedpulksteni visās savas dzīves jomās,” sacīja Dens Bartels (Dan Bartel), Garmin viceprezidents globālās patēriņa preču tirdzniecības jomā.

    “Descent G1 Solar" pamatojas «Garmin» novatoriskajā niršanas tehnoloģiju klāstā, pievienojot saules enerģijas uzlādi, un tādējādi ļauj klientiem ilgāk izbaudīt savas aktivitātes.”

    Īpaši izturīgs viedpulkstenis visa veida nirējiem

    Ar viegli salasāmu, augsta kontrasta displeju un 45 mm pulksteņa korpusu G1 sērija niršanai paredzēto ierīču klāstā ievieš jaunu kompaktu dizainu, kura forma un funkcionalitāte ir īpaši pārdomāta izturības un ērtuma nodrošināšanai.

    Sērija «Descent G1» ir aprīkota ar hermētiskām induktīvām pogām un safīra ekrānu, kas nodrošina iespēju mesties piedzīvojumos virs un zem ūdens dziļumā līdz 10 atm (100 metriem).

    Pulksteņi ir pieejami dažādās krāsās un saderīgi ar «Garmin QuickFit» siksniņām. Savukārt ar saules enerģijas uzlādes aprīkots modelis ļaus vēl vairāk paildzināt akumulatora darbības laiku.

    Descent G1 atbalsta vairākus niršanas režīmus, iekļaujot elpas aizturēšanas un zemūdens medību režīmus, kā arī niršanu ar izolējošu elpošanas aparātu. Ierīcei ir arī trīsasu digitālais kompass un vibrācijas dziļuma brīdinājumi.

    Uz ierīces ekrāna nirējs var redzēt dziļumu, niršanas laiku, temperatūru, bezdekompresijas robežu (NDL), uzniršanas laiku (TTS), iegrimšanas un pacelšanās ātrumu, gāzu maisījumu, skābekļa parciālo spiedienu (PO2), slāpekļa (N2) absorbciju, informāciju par dekompresiju vai drošības apstāšanos, diennakts laiku, pielāgojot ierīci savām individuālajām vajadzībām.

    Brīvie nirēji izbaudīs pielāgojamus niršanas un virsmas ekrānus elpas aizturēšanas režīmus, kā arī citus rādītājus, piemēram, iegrimšanas un pacelšanās ātrumu, lai analizētu veiktspēju starp niršanas reizēm.

    Veselības uzraudzības funkcijas un sporta lietotnes

    Sērija «Descent G1» nodrošina vairākas veselības un labsajūtas funkcijas, kā uzlabotu miega uzraudzības funkciju, dažādas iebūvētas iekštelpu un GPS sporta lietotnes, tostarp peldēšanu, skriešanu, riteņbraukšanu, golfa, jogas un sērfošanu, «HIIT Workouts» (augstas intensitātes intervālu treniņi) un Daily Suggested Workouts (ieteicamie ikdienas treniņi), kā arī «Garmin» lietotāju iecienītās fitnesa funkcijas, piemēram VO2 Max, Fitness Age, Recovery Time (atjaunošanās laiks) un citas.

    Aktivitāšu starplaikos lietotājiem ir pieejamas tādas Garmin funkcijas, kā, piemēram, lietotne «Garmin Pay» un iespēja saņemt viedos paziņojumus, ja viedpulkstenis ir savienots ar saderīgo viedtālruni. Savukārt, piedzīvojumiem ārpus tīkla «Descent G1» viegli savienojams arī ar «inReach®Mini 2» satelīta komunikāciju un, atrodoties virs ūdens, ļaus sūtīt un saņemt ziņas, kā arī ziņot SOS avārijas gadījumā.

    «Descent G1» un «Descent G1 Solar» tagad ir pieejami, un to ieteicamās mazumtirdzniecības cenas attiecīgi ir 549,99 un 649,99 EUR.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē