• Latvijā būs pieejams LG G8S ThinQ viedtelefons ar jauno Z kameru

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jūlija vidū Latvijā būs pieejams LG G8S ThinQ viedtelefons ar jauno Z kameru, kas lietotāju lokā jau ir iemantojis interesi un ir pieprasīts citos tirgos, informē kompānijas pārstāvji.

    LG G8S ThinQ ir viedtelefons ar modernu delnas vēnu autentifikāciju, kas iespējama, pateicoties ToF Z kameras un infrasarkano sensoru apvienojumam. LG Hand ID, kas ir krietni drošāka par pirkstu nospiedumu atpazīšanas tehnoloģiju, identificē ierīces īpašniekus, atpazīstot viņu plaukstu vēnu formu, biezumu un citas individuālās pazīmes. Lai atbloķētu LG G8S ThinQ un piekļūtu tālrunī esošajam saturam, ierīces priekšējās kameras priekšā uz sekundes daļu jānovieto roka.

    Ar moderno Z kameru var uzņemt portretu režīmā augstas kvalitātes selfijus. Z kamera spēj noteikt no objektiem atstarotos infrasarkanos starus, lai salīdzinājumā ar citiem attēlu sensoriem ātrāk un precīzāk aprēķinātu dziļumu, nodrošinot iespēju izmantot tādu funkciju kā Face Unlock.

    Pateicoties tam, ka ToF tehnoloģija LG Z kamerā redz objektus 3D un to neietekmē apkārtējais apgaismojums, gaisma no ārējiem avotiem ietekmi uz precizitāti nerada. Pateicoties vairākiem biometriskās autentifikācijas veidiem, LG nodrošina plašākas viedtelefonu drošības iespējas, nekā citi viedtālruņu ražotāji.

    Z kamera arī spēj uzlabot lietotāju pieredzi ar Air Motion žestu atpazīšanu. Nepieskaroties telefonam, kas ir noderīgi brīžos, kad gatavojam maltīti vai veicam uzkopšanas darbus, lietotāji var atbildēt uz zvaniem vai tos pārtraukt, kā arī veikt ekrānuzņēmumus vai regulēt skaļumu.

    LG G8S ThinQ izceļas arī multimediju veiktspējas jomā, jo tas ir LG G sērijas viedtelefons ar OLED ekrānu tehnoloģiju. Plašā QHD+ FullVision ekrāna izmērs ir 6,2 collas, nodrošinot iespēju sniegt pārsteidzoši detalizētu attēlu, bet AI vizualizācijas funkcija optimizē krāsas un gaišumu dažādām vidēm, palīdzot samazināt acu nogurumu.

    LG G8S ThinQ galvenās specifikācijas:

    • Procesors: Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilā platforma
    • Displejs: 6,2 collu 18,7:9 QHD + OLED FullVision (2248 × 1080)
    • Atmiņa: 6GB RAM / 128GB ROM / MicroSD (līdz 2TB)
    • Kameras:
      • Aizmugurējā kamera: 13MP platleņķa (F2.4 / 1.0μm / 136˚), 12MP standarta (F1.8 / 1.4μm / 78˚), 12MP telefoto (F2.6 / 1.0μm / 47˚)
      • Priekšējā kamera: 8MP standarta (F1.9 / 1.12μm / 80˚), Z kamera (ToF)
    • Baterija: 3550mAh
    • Izmēri: 156.7 × 76.7 × 7.9 mm
    • Funkcijas: AI Composition, AI CAM, Google Assistant, Google Lens, Super Far Field Voice Recognition
    • Citas: stereo skaļrunis/hand ID/Face Unlock/Air Motion

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē