• Jauna inovācija makšķerniekiem — ieraugi savu lomu, pirms esi to noķēris

    Klubs
    Klubs
    Klubs
    26. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Garmin, pasaules vadošais jūras navigācijas elektronikas ražotājs, paziņojis, ka tā godalgotais Panoptix LiveScopeTM tiešraides skenēšanas hidrolokators ticis papildināts ar jaunu perspektīvas režīma funkciju, mainot to, kā makšķernieki līdz šim varēja noķert lomu. Īpaši padomāts par tiem zvejniekiem, kas par savām iecienītākajām vietām, izvēlējušies seklas ūdenstilpnes.
    Ar papildināto Panoptix LiveScope makšķernieks tiešraidē varēs redzēt apkārt un zem laivas esošo reljefu, ēsmu un peldošās zivis, pat atrodoties nekustīgā stāvoklī. Tagad papildus esošajiem LiveScope Forward un Down režīmiem makšķernieki varēs izmantot jauno perspektīvas režīmu, panākot iepriekš nepieredzētu redzamību, kas lieliski piemērota seklam ūdenim.

    “Pateicoties jaunajam LiveScope perspektīvas režīmam, aizmirstiet par grūtībām, makšķerējot zem dokiem un krasta tuvumā,” stāsta Dens Bartels, Garmin globālās patēriņa tirdzniecības viceprezidents. “LiveScope apvieno divas revolucionāras inovācijas – skenējošu hidrolokatoru un hidrolokatora tiešraidi – lai iegūtu labāko no abām tehnoloģijām. Tagad makšķernieki varēs viegli iegūt detalizētus attēlus, redzot, kas atrodas ap laivu un zem tās, no trim unikāliem skatu punktiem, izmantojot tikai vienu, ērti uzstādāmu ierīci.”

    Pateicoties jaunajam perspektīvas režīma stiprinājumam, LiveScope LVS32 var viegli noregulēt atbilstoši makšķerēšanas veidam bez papildu instrumentiem. Iespējami trīs režīmi, kas sniedz neticami skaidrus hidrolokatora attēlus, reāllaikā parādot zivis, kas peld apkārt un tuvojas laivai vai attālinās no tās zem ūdens:

    • pagriežot ierīci uz sāniem, tiek ieslēgts “skats no augšas” perspektīvas režīms, kas ļauj redzēt, kas atrodas laivas priekšā līdz pat 50 pēdu attālumā;
    • pavēršot ierīci uz priekšu, iespējams redzēt, kas atrodas apkārt laivai;
    • pagriežot ierīci uz leju, var visu kas atrodas tieši zem laivas.

    LiveScope ir aprīkots arī ar stāvokļa un virziena etalonsistēmu (AHRS), kas nepārtraukti regulē hidrolokatora starus, lai kompensētu laivas kustību, tāpēc pat sliktos laika apstākļos makšķernieki vienmēr redzēs stabilu hidrolokatora attēlu. Lai izmantotu perspektīvas režīma funkciju, makšķerniekiem nepieciešama Panoptix LiveScope sistēma un perspektīvas režīma stiprinājums. LiveScope sistēma ietver kompaktu GLS 10 hidrolokatora melno kasti ar LVS32 ierīci, un vienkārši lietojamu Garmin Marine Network savienojumu, ko viegli uzstādīt un integrēt ar saderīgu Garmin kartogrāfu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē