• Izstrādāta pirmā iekštelpu dārzeņu audzēšanas iekārta

    Dārzs
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Uzņēmums LG izstādē CES® 2020 prezentējis iekštelpu dārzniecībai paredzētu iekārtu, tādējādi uzņēmumam iesaistoties strauju izaugsmi piedzīvojušajā iekštelpu dārzniecības kustībā.

    Jaunā iebūvētā kolonnu tipa iekštelpu dārzniecības iekārta nodrošina modernu apgaismojuma, temperatūras un ūdens kontroli, sēklu komplektus un augšanas uzraudzīšanas aplikāciju, lai palīdzētu lietotājiem savos mājokļos audzēt uzturvielām bagātus un garšīgus dārzeņus.

    Iekštelpu dārzniecības iekārta ļauj arī iesācējam izbaudīt dārzkopības prieku.

    Šī inovatīvā iekštelpu dārzniecības iekārta spēj izaudzēt svaigus augus un dārzeņus visu cauru gadu, tādējādi tā ir ļoti piemērota pilsētniekiem, kā arī ikvienam citam, kurš ir izlēmis piekopt veselīgāku un videi draudzīgāku dzīvesveidu.

    Šī iekārta atdarina optimālus āra apstākļus, izolētā skapīša iekšienē precīzi pieskaņojot temperatūru diennakts laikam. LED apgaismojums, mākslīgā gaisa cirkulācija un ūdens pārvalde ļauj sēklām ātri vien pārtapt par gardu recepšu un maltīšu sastāvdaļām.Sistēma spēj izaudzēt līdz pat 24 sēklu komplektiem, kas ir pietiekami, lai četru cilvēku ģimene spētu baudīt veselīga dzīvesveida priekšrocības un kulinārijas gardumus.

    Automatizētā dārzniecības risinājumu svarīga komponente ir necirkulējošā ūdens piegādes sistēma, kas vienmērīgi sadala precīzu ūdens daudzumu, kāds nepieciešamas augiem.

    Šī tehnoloģija novērš aļģu veidošanos un nomāc nepatīkamus aromātus tīrai un higiēniskai videi, kurā var augt dabīgi augi un lapu dārzeņi. Viedtelefona aplikācija palīdz lietotājiem pārvaldīt un uzraudzīt savus augus, katrā dārzniecības posmā piedāvājot noderīgus padomus, lai ik reizi nodrošinātu veiksmīgu ražu.

    Sēklu komplekti, kas satur sēklas, kūdru un mēslojumu, ir paredzēti tūlītējai stādīšanai. Sākotnēji būs pieejami 20 dažādi komplektu veidi, tajā skaitā arī romiešu salāti un citu veidu lapu salāti, piemēram, rukola, cigoriņi un baziliks.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē