• Garmin izstrādājis īpaši motobraucējiem piemērotu navigācijas sistēmu

    Klubs
    Klubs
    Klubs
    10. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Tehnoloģiju uzņēmums Garmin tikko kā laidis klajā visa veida reljefam piemēroto GPS motociklu navigācijas ierīci zūmo XT. Jaunā, izturīgā ierīce paredzēta, lai atvieglotu braukšanu gan pa zināmu maršrutu, gan bezceļu izbraucienos.

    Navigācijas ierīce, kas radīta, lai palīdzētu izbaudīt braucienu ar motociklu, nodrošināta ar 5,5 collu displeju, skaidru HD izšķirtspēju un cimdiem draudzīgu skārienjūtīgo ekrānu. Motobraucēji spēs novērtēt iespēju daudzpusību – ar vienu pieskārienu iespējams ērti pārslēgties no ielu kartes skata uz topogrāfiskajām kartēm vai programmu Birdseye Satellite Imagery, kurā iespējams redzēt maršrutu no putna lidojuma. Lietus izturīgais zūmo XT būs noderīgs pat visbargākajos laikapstākļos, kā arī noderēs, ja nepieciešams braukt pa nelīdzenu reljefu – tas atbilst militārās klases 810G kritienu testa standartiem, padarot ierīci ļoti izturīgu.

    „Pateicoties ierīces jaunajam displejam, kuram ir iespaidīgs, īpaši gaišs skārienekrāns, motobraucēji varēs viegli saskatīt ekrānu pat ļoti saulainās dienās. Priekšā esošā maršruta redzamība vēl vairāk uzlabota, piedāvājot iespēju uzstādīt zūmo XT tradicionālajā ainavas vai portreta skatā,” ar ierīci iepazīstina Dens Bertels (Dan Bartel), uzņēmuma Garmin globālās pārdošanas viceprezidents.

    Jaunajā ierīcē iestrādāts plašs funkciju klāts, kurā tiek piedāvāti dažādi maršruti. Izmantojot Garmin Adventurous Routing opcijas, aizrautīgākie motobraucēji var izmantot ne vien norādījums par ielu pagriezienu norādēm, bet arī iepriekš ielādētas topogrāfiskās kartes, dodoties iepazīt jaunas un mazāk zināmas vietas. Ar aplikāciju Garmin Explore  iespējams viegli izplānot braucienus, ērti piekļūt maršrutiem, ceļiem visās savās elektroniskajās ierīcēs – zūmo XT, viedtālrunī vai datorā.

    Izstrādājot maršrutu izbraukumam, plašais ierīces klāsts piedāvā iespēju savinot zūmo XT ar apskaties vietu datu bāzi  iOverlander, radot pievienoto vērtību izbraukumam. Vietnē TripAdvisor apskatāmi ceļotāju vērtējumi, savukārt, Foursquare saturs piedāvā iepazīt miljoniem populāru apskates vietu visā pasaulē.

    Lai piedzīvotie ceļojumi neaizmirstos, iespējams lietot maršruta ierakstīšanas opciju, lietotājs pavisam vienmēr var saglabāt piedzīvojumus vai dalīties ar tiem.

    Bezmaksas aplikācija Garmin Drive ļauj lietotājiem sapārot viedtālruni ar zūmo XT un bezvada režīmā lejupielādēt iecienītākos GPX failus. Izmantojot šo aplikāciju, motobraucējiem iespējams piekļūt viedajiem paziņojumiem, reāllaika degvielas cenām, satiksmei un laikapstākļiem.

    Domājot par motobraucēju drošību, tajā iestrādāta Bluetooth brīvroku zvanīšanas iespēja. Tāpat, tiek sniegti paziņojumi par iespējamām bīstamajām situācijām, pieejama automātiskā paziņošanas opcija ģimenei vai tuvākajiem cilvēkiem, ja noticis satiksmes negadījums. Ierīci iespējams sapārot ar zūmo XT atbilstošu satelītkomunikācijas Garmin inReach ierīci, kas nodrošina divvirzienu ziņojumapmaiņu negadījuma vietas nosūtīšanai un interaktīvajai SOS opcijai.

    Brauciena laikā iespējams straumēt savu mīļāko mūziku viedtālrunī, izmantojot zūmo XT vai MP3 mūzikas failus, kas glabājas navigācijas ierīcē. Pateicoties iebūvētajam Wi-Fi, kartes un programmatūru ierīcē iespējams atjaunot, neizmantojot datoru. Neuztraucoties par baterijas darba laiku, tā var darboties līdz pat sešām stundām, savukārt aktīvi izmantojot 100% gaismas spilgtumu – 3,5 h, ļaujot baudīt izbraukumu un kļūstot par neatņemamu sastāvdaļu kvalitatīvas atpūtas sasniegšanai.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē