• Ford Ranger Raptor

    Klubs auto tests 2020
    23. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Matīss Markovskis
    Eiropā visvairāk pārdotā pikapa visizturīgākā un visjaudīgākā versija. Jaunajam Ranger Raptor piemīt vēl nepieredzēta veiktspēja uz bezceļiem, kļūstot par ļoti piemērotu izvēli piedzīvojumu meklētājiem. Mūsu lielā testa brauciena vīrišķīgākais auto.

    Viedokļi:

    Rolands Vanadziņš, pārdošanas menedžeris

    Īsta veču mašīna! Kā radīts tiem, kuri brauc ar krosa močiem un nebaidās no lauku ceļiem. Ikdienā ar savu auto pa grants ceļiem nebraucu, taču ar Raptor tā vien gribējās ātrāk nobraukt no šosejas, lai lielākā ātrumā izmēģinātu tā spējas uz sliktāka seguma. Desmit pakāpju automātiskā transmisija ļoti veikli strādā apdzīšanas brīdī, kas tik lielam auto ir liels pluss. Auto izskatās kā zvērs, taču gaitā tas spēj būt arī kluss un līgans. Raptor bija mans dienas highlight!

    Uldis Ķempe, būvkonstrukciju projektēšanas inženieris

    Lai ziemā nepārsteigtu nenotīrīts ceļš, man aktuālas ir automašīnas ar pilnpiedziņu. Raptor ir īsts darba zirgs, kas būs lielisks palīgs vīrišķīgās nodarbēs, dodoties medībās, vedot motociklus uz sacīkstēm vai braucot makšķerēt. Šis pikaps pilsētā ļoti izceļas, tomēr tā īstā daba parādās ārpus pilsētvides robežām. Riepas kā traktoram. Vīrietis, kurš brauc ar Raptor, noteikti valkā zābakus!

    Jānis Mitenbergs, jūrnieks, kapteiņa vecākais palīgs

    Šis ir auto, kas viennozīmīgi ierindojas pirmajā vietā! Raptor nodrošina iespaidīgu komforta līmeni, it īpaši ņemot vērā, ka šis ir pikaps. Esmu braucis VW Amarok, tāpēc varu teikt, ka Ford to pārspēj ļoti pārliecinoši. Gluži kā sēdēt laivā! Šeit īpaši izpaužas sajūta, ka vadītājs sēž augstāk nekā citi satiksmes dalībnieki. Man ļoti patīk Raptor agresivitāte. Lai arī strikto ES normu dēļ Latvijā nav pieejami Amerikas tirgū redzētie F150 pikapi, šis ir līdzvērtīgākais, ko ir iespēja iegūt. Tuvāk vairs nav iespējams! Ar Ford Raptor es labprāt brauktu gan uz mājām, gan teātri.

    Žurnāla KLUBS auto tests 2020

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē