• Divžuburu dakša (18+)

    Parunāsim par to
    Signe Plūduma
    3. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: pixabay
    Jaunības trakums, vairs ne tik slepenas vēlmes un fantāzijas, kas pārvēršas realitātē. Vieglprātīgs puisis, izskatīgas draudzenes, pāris dzērieni un kvēlāko vēlmju piepildījums.

    Fantāzija ir tāda burvīga lieta, kas kā peldriņķis, kad peldi rutīnā, spēj tavu galvu noturēt virs darba ārprāta un uzspiestās ikdienas steigas. Katrā no mums slēpjas viens liels mākoņstumdītājs, visi mēs grēkojam, domās peldoties apcerēs par labāku laiku, vakara atpūtu vai algas pielikumu.

    Lai gan neesmu pamanījusi krāniņu sev starp kājām, domas par seksu ielaužas manā prātā tikpat bieži, cik vīriešiem.

    Visbiežāk gan manu acu gaišumu aizmiglo plīvuriņš, kas ietver sevī izvilktas ainas no kaislīgākajām mīlēšanās reizēm ar esošo partneri, bet mēdzu fantāzijas iekurbulēt ar daļiņu neordināra seksa. Tomēr – lai kā es vēlētos meņģēties ar diviem kaislīgiem vīriešiem, kuri mani plēš vai uz pusēm, realitātē biežākais ēdienkartes klāsts partnera vēlmēm ir persiku sorberts – divas meitenes…

    Pirmo reizi piekritu šai avantūrai tīras muļķības un jaunības maksimālisma dēļ, kad likās – ja es neizplaucēšu no savas vagīnas lilijas, savu tā laika par mani daudzreiz pieredzējušāko draugu pārsteigt un noturēt nespēšu.

    Viņš bija ar izteiktām mačo iezīmēm, savu ārišķību kabatās neslēpa, jo pat pēc pāris tikšanās nedēļām tiku «iebīdīta» draudzenes statusā, kurai ikdienā jānēsā augstpapēžu kurpes.

    Vienlaikus nāca atklāsme, ka tieku izmantota kā trofeja, kas tolaik man kā jaunam skuķim glaimoja.

    Vēlējos draugam izpatikt un parādīt, ka nemaz tik sīka, kā kliedz mana pase, neesmu. Viņa gaumi uz meitenēm atkost nebija grūti, to varēja nolasīt no desktopa tapetēm uz datora, tās mainījās vai ikdienas, atainojot tumsnējas un sīkkaulainas meitenītes, kurām pēc skata vairāk par manis pašas 18 gadiem nevarēja dot.

    Rūpīgi gatavojoties viņa dzimšanas dienai, man bija paveicies atrast sev tīkamu meiteni, kas atbilda arī viņa gaumei un kurai arī, šķiet, trūka piedzīvojumu devas. Lai gan šis pasākums viņam manāmi sildīja sirdi, meitenēm par nelaimi, laimes luteklis mūs divas «apstrādāt» spēja vien ar vārdiem. Esmu vienmēr bijusi toleranta un tādās situācijās vīrieša pašvērtējumu cenšos izaijāt, lai tas nejauši nenokrīt uz zemes, bet pat es nevarēju sagremot tik akūtu mierastājas trūkumu un puiša vīzdegunīgo attieksmi pēcāk. Neilgi pēc tam arī mūsu ceļi šķīrās.

    Šāda stila pasākumiem treknu komatu pieliku pēc piedzīvojuma, kurā mani ievilka pāris šotiņi bārā, vieglprātīgā draudzene un tikko iepazītais, bet ļoti izskatīgais īru puisis Lūkass. Cepuri nost džekam, kurš spēja noturēties grožos kniedējot katru no mums klāt te gultai, te galdam vai mīkstajam paklājam.

    Tomēr, puisim nozūdot vannasistabā, mēs sajutām totālu mazuma piegaršu un jokojoties pat apcerējām iespējas atrast
    Lūkasu Nr. 2.

    Lai cik uzbudinoši, skaisti un efektīgi neizskatītos vīrietis, kurš apmierina divas sievietes, aizkulises ir daudzkārt neglītākas.

    Beidziet, lūdzu, spīdzināt meitenes ar savām pornofilmu izraisītajām fantāzijām, kuras paši varat pavilkt tik līdz otrajam robam.

    Protams, arī slotas kāts mēdz vienreiz izšaut un pasākums izdoties ģeniāls, bet realitātē, pērkot loterijas biļeti, mēs dziļi sevī tomēr apzināmies, ka, visdrīzākais, jau džekpotu neizvilksim. Tāpat arī ar fantāzijām – ir jāatšķir balts no melna un fantāzijas no sliktas kvalitātes pakaļdarinājumiem.

    Tāpat kā manis pieminētajam mačo, arī lielam vairumam vīriešu jābeidz bakstīt ar degunu mākoņos un jāsaprot, ka reālajā dzīvē bieži vien daudzi nav spējīgi likt zviegt pat vienai ķēvei. Tā vienkārši dabā ir iekārtots – mums, kā vienmēr, vajag vairāk – un, ja vien tev kabatā nemētājas kāda tabletīte, tad labāk iekārtojies gultā ērtāk un uzliec kādu «dāmu filmiņu».

    Turklāt ir vēl viena nianse. Sieviete sievietei vienmēr būs konkurente un šādi neformāli pasākumi mūsu spēju patiešām atvērties un baudīt procesu paildzina par krietni ilgāku laiku, tas attiecas arī uz uzbudināšanos un medaino beigšanu. Protams, ja viens mūsu apziņai nav piepalīdzēts ar apreibinošiem līdzekļiem… Pat ja to gruzduma smaku sievietes prātā nemanīsi, «trust me», mēs perfekti mākam tīt filmiņu atpakaļ, pat negribot spiest «replay».

    Prasmīga un gudra sieviete spēs tevi aptīt ap pirkstu nemanot, notēlojot kaut «spaidermenu gultā», lai tik tev izpatiktu.

    Cik svarīga tev ir sievietes bauda? Tas ir tik pārsteidzoši, cik ļoti partnere spēj īdošo ikdienu pārvērst līdz nepazīšanai, ja vien viņa kārtīgi tiks mocīta un mīcīta mājās. Ja lauvenes apetīte tiek remdināta un pārsātināta ar baudu, negatīvajām emocijām atliek mazāk vietas, kur izpausties.

    Savukārt tādi eksperimenti, kur vīrietis izsaka vēlmi tevi dalīt ar vēl kādu, spēj gremdēt sievietes pašapziņu kā enkurs ezera vidū.

    Ja nu tomēr doma par jaunu vēsmu ielaišanu savā dzīvē tev neliek mieru un ļoti gribas dublēt filmu kadrus guļamistabā, tad tiec pāri savam ego un labāk pasniedz viņai vakariņās «cīsiņu mīklā», bet persiku sorbertu atstāj neizņemtu no fantāziju plauktiem.

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē