• Audi Q4 e-tron

    Klubs auto tests 2021
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    16. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Pilnībā elektrisks kompaktklases SUV, kam ir nozīmīga loma Audi zīmola elektrifikācijas stratēģijā. Pateicoties Q4 e-tron daudzpusībai, tas ir ideāls sabiedrotais ikdienas situācijās. Ar 4,59 metru garumu tas pasažieriem salonā piedāvā plašumu, kas pārsniedz kompaktklases robežas. Interjerā pieejamā telpa ir salīdzināma ar to, ko piedāvā pilnizmēra SUV. Q4 e-tron priekšrocība kā mūsu Lielajā braucienā, tā arī ikdienā ir veicamais attālums – ar vienu akumulatora uzlādi elektroauto spēj nobraukt līdz 520 kilometriem.

    Jānis Blūms, pārvaldes vadītājs, Latvijas Banka

    Ikdienā braucu ar citas markas automašīnu, tomēr esmu Audi fans šis ir mans favorīts! Lai arī Q4 e-tron apvieno jaunākās tehnoloģijas, tas vēl joprojām brauc kā īsts auto, ko gan ­nevarētu teikt par ­citiem elektroauto. Tas iemieso arī Audi raksturīgo ergonomiku un ­interjera kvalitāti. Stabils, pārliecinošs un dinamisks ­elek­triskais ­kros­overs, kas būs arī lieliska dāvana pārliecināta vīrieša ­mīļotajai sievietei.

    Ainārs Mednis, pašnodarbinātais

    Šis ir viens no retajiem elektroauto, kuram ir atbilstoša cenas un kvalitātes attiecība. Neraugoties uz elektrisko piedziņu, tas uzbūvēts gluži kā normāls auto, kas ir liels pluss. Q4 e-tron ir radīts cilvēkiem, kuri zina ko vēlas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē