• Audi e-tron GT

    Klubs auto tests 2022
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    20. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Žurnāla KLUBS piektajā autotestā startēja deviņas automašīnas. Ievērības cienīgs ir fakts, ka šoreiz nebija neviena spēkrata, kam būtu mehāniskā pārnesumkārba un dīzeļdzinējs. Lūk, kāda auto industrijas evolūcija! Gandrīz puse visu auto ir elektriski un vēl pa kādam hibrīdam. Pauls Timrots ir mūsu nemainīgā vērtība, un viņa vadībā devāmies uz Kurzemi. Nekādas papildu elektroauto uzlādes. Tikai gardas pusdienas Nurmuižas restorānā, vīru sarunas un auto testi.

    Šā testa ātrākais, greznākais un arī dārgākais elektroauto – Audi e-tron GT. Elegantā četrdurvju kupeja demonstrē mežonīgu jaudu (475 ZS), 100 km/h atzīmi sasniedzot vien 3,3 sekundēs. Pateicoties ātrajai uzlādei, piecās minūtēs var iegūt enerģiju nākamajiem 100 km. Salona kvalitātes un izjūtu ziņā dažiem šis auto pat patīk labāk par tā radinieku un tiešo konkurentu Porsche Taycan.

    Toms Adzereiko, programmatūras izstrādātājs:

    Ļoti dinamisks auto! Audi e-tron GT paātrinājums ir patiesi iespaidīgs. To pašu var attiecināt arī uz pārliecinošo vadāmību. Tehnoloģijas un drošības sistēmas jaunā auto man ir ļoti svarīgas. Salonā pogu un slēdžu izvietojums ir pārdomāts, tāpēc var uzteikt elektroauto ergonomiku. Uzskatu, ka šis auto ir piemērots ļoti turīgiem cilvēkiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē