• «Atdodiet Artūru Skrastiņu!» Kas noticis ar slaveno aktieri?

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Dailes teātra uzticīgie apmeklētāji uztraucas, ka pēdējā laikā maz izrādēs ir redzams talantīgais aktieris Artūrs Skrastiņš, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

    Vēl pirms Dailes teātra vadības maiņas Artūram Skrastiņam tika piešķirtas teju visnozīmīgākās lomas, viņš skatītāju acīs bija garants, ka izrāde būs izdevusies. Taču pēc 2019. gada aktieru rīkotā apvērsuma, kurā tika panākta režisora Dž. Dž. Džilindžera un direktora Andra Vītola atkāpšanās, Skrastiņš uz skatuves izrādēs redzams arvien retāk un maznozīmīgākās lomās, vēsta žurnāls.

    Kāda Dailes teātra skatītāja uzrakstījusi «Kas Jauns» emocionālu vēstli, kurā pauž neizpratni par to, «Kāpēc Artūram Skrastiņam vairs nav lielo, spilgto lomu?». Kundze iepriekš nākusi uz teātri baudīt tieši viņa talantu, un nav apmierināta, ka šobrīd aktieris ir redzams tik reti un pie tam otrā plāna lomās.

    Savukārt Skrastiņa sievas Ilzes-Ķuzules Skrastiņas tēvs Jānis Ķuzulis ir apmierināts ar znota lomām un teic, ka drīzumā jaunajā izrādē «Krīta aplis» Skrastiņam būšot galvenā loma. Tāpat arī uzskata kultūras žurnāliste Henrieta Verhoustinska: «Man nudien nešķiet, ka Artūrs Skrastiņš būtu pazudis. Vienkārši vecās izrādes vairs netiek bieži liktas repertuārā. Neredzu iemeslu satraukumam, ka viņš būtu kaut kur malā atstumts.»

    Vairāk lasiet žurnālā «Kas Jauns».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē