• Ar mēli vien nepietiek (18+)

    Sekss
    Zane Pabērza
    8. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Vai tad orālais sekss ir sekss? Tāds ir standarta amerikāņu jociņš. Bet atstāsim jokus pusaudžiem un parunāsim par šo seksa veidu, kas patiesībā ir tikpat pilntiesīgs mūsu seksuālās dzīves dalībnieks kā vaginālais, tomēr dažādu iemeslu dēļ bieži tiek pamests novārtā.

    Neliegšos, tā ir bijis arī man. Un laiku pa laikam mēdz būt joprojām. Reiz atradu kāda latviešu puiša lielisku skaidrojumu, pat pamācību, kā pareizi būtu jāveic orālais sekss. No vīrieša viedokļa.

    Ļoti patika daži «pieturas punkti». Pirmais – orālajā seksā 80% darba (vai ne?!) tiek veikti nevis ar muti, bet rokām! Nebūt nav svarīgi visas kustības monotoni izpildīt tikai ar muti un galvu. Tas tik ļoti uzrunāja, ka atļaušos citēt autoru: «Tev nav «jāšuj» kā balodim ar galvu turp un atpakaļ. Tas nedarbojas. Rokas, rokas, rokas.» Otrā atziņa – izrādās, orālā seksa laikā ļoti būtisks esot acu kontakts. Tas gan mani nemaz nepārsteidz. Gan porno žanra filmas, gan dzīve pierāda – vīrietim seksa laikā patīk vērot. Sevi. Sievieti. Vērot sevi sievietē. Arī versija par orālo seksu nav izņēmums. Tāpēc, mīļās dāmas, nekādi mati priekšā sejai – tas atņems vismaz 30% no mūsu priekšnesuma vērtības.

    Treškārt – ļoti būtiska ir pozas izvēle. Ir kāds sīkums, kuram sievietes varbūt pat nepievērš uzmanību – nedrīkstot atspiesties ar elkoņiem pret vīrieša kājām vai vēderu – tā varot zaudēt pat visu spēli! Un vēl viena kritiskā zona – zobi! Ne jau par vīrieša smaidu šoreiz ir runa!

    Un tā, rotaļājoties un darbojoties, mēs nonākam pie noslēguma ceremonijas – visu jūsu sapņa – beigt sievietei uz sejas! Kā otra iesaistītā puse varu godīgi atzīties – man tas nepatīk! Nu, nepatīk, un viss! Tomēr no vīriešiem saņemu neapgāžamus apliecinājumus par to, ka viņiem tas ir ļoti svarīgi. Neviens gan precīzi nav varējis noformulēt, kāpēc tik ļoti tas viņam patīk! Varbūt atkal pamatā ir vērošanas prieks, jo vīrietis mīl ar acīm! Uzreiz gan ļoti svarīga piebilde sievietēm – sargiet acis! Lūk, šādus padomus es atradu, un, salīdzinot ar savu pieredzi, atzīstu tos par vērā ņemamiem.

    Vēl kāda nianse melnā humora piekritējiem. Par šo tēmu lieliski joko «stand-up» komediants Karloss Mensija.

    Viņš saka – nekas nav tik vienkārši kā apmierināt vīrieti. Un nekas nav tik sarežģīti kā apmierināt sievieti.

    Sieviete, kas kaut cik būs apguvusi vīrieša orālās apmierināšanas pamatsoļus, spēšot tos realizēt ar jebkuru partneri. Vīriešiem ar sievietēm esot pavisam citādi – kas vienu uzved baudas virsotnēs, otru var vienkārši iemidzināt. Pat G punkts vienai un tai pašai sievietei vienreiz ir vienā vietā, bet otrreiz jau vajag karti, lai to atrastu. Ar G punktiem ir tāpat kā ar bitēm – nekad neko nevar zināt! Toties droši var teikt, ka orālajā seksā sievietēm, tāpat kā vīriešiem, ar mēli vien nepietiks! Neaizmirsti arī rokas, rokas, rokas…

    Uzskaitīt mēles virzienus vai mērīt spēka mērvienības, ar kādām to vai citu kustību darīt, būtu muļķīgi. Te pievienošos Karlosa teiktajam – cik sieviešu, tik variantu! Tikai katra partnera izzināšana un abpusējas rotaļas būs veiksmes atslēga. No savas personīgās pieredzes gan atļaušos apšaubīt pozas «69» lieliskumu. Lai gan tā ir gluži vai klasika un abu dzimumu pārstāvjiem visai stilīgi šķiet to nosaukt par savu TOP pozu, es pilnīgi godīgi varu atzīt, ka neuzskatu to par īpaši veiksmīgu. Tā traucē izbaudīt procesu – nevaru koncentrēties ne sev, ne otram.

    Tiesa gan, pozām un to nosaukumiem visā šajā stāstā ir tikai sekundāra nozīme – ja tev patīk un patīk viņai, tā arī ir visīstākā poza! Galvenais – izbaudīt procesu! Lūk, tādi «multiinstrumentāli» mēs seksā esam, un sīkumi šajā spēlē nav mazsvarīgi!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē