• Ar divām. Instinkts vai ziņkāre?

    Sekss
    Eva Lapsa
    2. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pēc seksologu domām, vīriešu vidū visvairāk izplatītā fantāzija ir – viņš un divas sievietes. Dubulta erotika, dubulta estētika, vienkārši skaisti – uzskata vīrietis. Mulsinoši? Iespējams.

    Saruna tūliņ pēc mīlēšanās maiguma pilnā gaisotnē var izrādīties atklājumu pilna. Var izskanēt atzīšanās slepenās ilgās, kas, pēc seksologu domām, vīriešu vidū ir visvairāk izplatītas – viņš un divas sievietes.

    Kad interneta čatā uzrunāju svešas sievietes ar jautājumu, ko par trio domā viņas, atbildes bija pārsteidzoši atsaucīgas. «Mans puisis labprāt redzētu mani mīlējoties ar sievieti. Esmu to arī darījusi tīņa gados, tad man patika. Nedomāju, ka vēlētos to bieži, bet reizēm varētu – savam vīrietim par prieku.» – «Ir fantāzijas, ko domās un kino vērojam, bet nenāk ne prātā īstenot, taču šo gan es vēlētos izjust. Tikai baidos, vai patikšu otrai sievietei. Par vīriešiem esmu droša, pavedinu viņus kā nieku, bet sieviete, hmm. Viņa taču redzēs cauri manām sievišķīgajām viltībām.» – «Lai sieviete patiesi izprastu seksu, viņai vismaz reizi mūžā ir jāpamīlējas ar otru sievieti. Un katra sieviete kaut reizi mūžā šādu vēlmi ir klusībā izjutusi, kaut vai skatoties japāņu filmas par mīlas mākslas skolām, kurās pieredzējušās apmāca jauniņās.»

    Sludinājumu seksa portālos daudz – «pāris meklē sev intīmo draudzenīti, kas parotaļātos ar sievieti viņas vīrieša klātbūtnē». Tas kaut ko apliecina. Un to es jums saku tāpēc, ka uzzināju kāda vīrieša stāstu. Viņam četrdesmit gadi, mīlošas attiecības. Un viņš ir uzdrošinājies izbaudīt divas dažādas situācijas – trio ar divām sievietēm.

    «Bija kāda brīnišķīga mākslas filma, kas mani reiz ļoti uzbudināja: pāris organizē trio kā eksperimentu, rotaļājas un izbauda, līdz sievietes aizraujas viena ar otru tiktāl, ka izveidojas mīlas trijstūris. Manī dzima doma, ka tāds trio man ļoti patiktu. Reiz, slimnīcā gulēdams un garlaicības mākts, uzdūros kādam sludinājumam erotiskā žurnālā. Vienkārši un mīļi uzrakstīts, ka divas precētas biseksuālas draudzenes, vienai 36, otrai 26 gadi, labprāt kopīgi pamīlētos ar vīrieti.

    Tobrīd mocījos brūkošās attiecībās, faktiski jutos brīvs un piezvanīju šīm sievietēm. Mēs satikāmies. Tīras, koptas, visnotaļ jaukas būtnes – manikirēti nadziņi, forši mati, uzacis sakoptas… Vecākā slaidāka, jaunākā formīgāka, vēderdejotājas figūra. Abām šāds trio piedāvājums neesot bizness, bet slepena kaislība. Nauda, ko vajadzētu, – tik daudz, lai samaksātu auklītei, kura tikmēr pieskatīs bērniņus… Devāmies uz kādu dzīvokli, tur – liela gulta. Klusībā jutu pamatīgu biklumu – kā nu tagad būs, kā lai atbrīvojas. Katrs ieskrējām dušā… Es vēl klubkrēslā uzsmēķēju, viņas jau rotaļājās. Uzbudinošas, kailām krūtīm, zeķēs… Vecākajai ap kaklu garas krelles, kas slīdēja pār jaunās kaili noskūto bikini. Nāc, viņas man teica…

    Meitenes, protams, bija dzīves rūdītas un darbojās labi atstrādātā tandēmā.

    Man patika viņu mīļā, iedvesmojošā attieksme, kas mulsumu izkausēja jau pirmajās minūtēs, un viss aizslīdēja vienotā plūdumā – krūtis, dibeni, plaukstas, mēles… Īstajā brīdī uzradās melns, tīkami stingrs kondoms, prasmīgi uzvilkts… Ticami orgasmi. Precīzs izpildījums, drosmīgs porno. Šķīrāmies mīļi, sabučojāmies, atstājām telefona numurus…

    Taču, mājās braucot, es nejutos laimīgs. Galvenās sajūtas bija tukšums un mieles. Pāri visam – ka nebija vērts. Kopš tās reizes ir pagājuši pieci gadi. Pirms pusgada saņēmu pēdējo šo draudzenīšu sms, ka jātiekas, ka viņu vāverītes esot miklas, ka mani gaida un ilgojas… Es negribēju.

    Pa šo laiku esmu saticis sievieti, kurā iemīlējos un stāstīju arī par savu trio pieredzi, vilināju uz to, un viņai tas šķita izmēģināšanas vērts. Tagad tas jau ir pilnīgi cits stāsts, pilnīgi citas sajūtas, nenormāli uzbudinošas. Gribas tvert katru sekundi. Īpašs saldais ēdiens: mana mīļotā sieviete un vēl viena biseksuāla būtne. Burvīga, uzbudinoša spēle. Kā mēs runājam par to trešo, kā mēs viņu izvēlamies, kā nonākam līdz pirmajai tikšanās reizei. Nianses, ko varu izjust tikai un vienīgi kopā ar mīļoto sievieti. Kā viņa mulst, kā kautrējas, līdz pamazām atbrīvojas, kad viņu samīļo. Kā viņai patīk otras sievietes glāsti un lūpu intīmie pieskārieni.

    Šāds skats ir tik uzbudinošs, uzvelkos līdz baltkvēlei. Tas ir lidojums. Nezinu, vai kāds vīrietis varētu kam tādam pretoties. Divas sievietes samīļojas, un viena no viņām ir mana mīļotā… Šādam trio vērts ļauties tikai kopā ar pašu mīļāko cilvēku.»

    Ko, šo izlasot, nodomāt sievietei? Vienkārši saausīties.

    Vīrietim, kam patīk erotiskas rotaļas ar divām, piemītot augsta primativitāte (no vārda primāts) – mežonīga pirmatnējība. Tas ir labi vai slikti? Seksologs Artūrs Šulcs to traktē šādi: «Sievietes klēpis, šī svētā vieta, vīrieti vilina vairāk par visu pasaulē, aizrauj, apbur un reibina. Rādot, kā mīlējas divatā, sieviete savam vīrietim māca jutekliskumu. Savukārt sievietei tas ļauj no cita rakursa iepazīt sevi, gūt citādu pieredzi.

    Daudzās kultūrās viena sieviete otru sagatavo seksam, mīlas mākslā pieredzējušās apmāca jaunās meitenes tā, kā tikai sieviete to prot. Tā ir jutekliska izaugsme – vēl spēcīgāk apzināties sevi kā pašu apburošāko būtni. Sieviete, kura atļaujas būt trio ar vēl vienu sievieti, patiesībā ir lielākā ieguvēja: vīrietis pie viņas turēsies, jo viņu valdzinās apziņa, ka ar šo cilvēku iespējams piedzīvot bezgalību.»

    Bet… Nepiekrīti trio, vien izdabājot vīrietim! 

    Ja neesi pārliecināta par sevi, sava vīrieša jūtām, par jūsu attiecību stabilitāti. Nepiekrīti, ja trešā persona nešķiet tev simpātiska. Galvenais likums – visam ir jānotiek skaisti un skaidru galvu, apzinot katra iesaistītā komforta zonas. Jābūt pozitīvai motivācijai un – mazliet sakrālai sajūtai. Tā ir atslēga.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē