• Alfa Romeo Tonale

    Klubs auto tests 2022
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    20. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Žurnāla KLUBS piektajā autotestā startēja deviņas automašīnas. Ievērības cienīgs ir fakts, ka šoreiz nebija neviena spēkrata, kam būtu mehāniskā pārnesumkārba un dīzeļdzinējs. Lūk, kāda auto industrijas evolūcija! Gandrīz puse visu auto ir elektriski un vēl pa kādam hibrīdam. Pauls Timrots ir mūsu nemainīgā vērtība, un viņa vadībā devāmies uz Kurzemi. Nekādas papildu elektroauto uzlādes. Tikai gardas pusdienas Nurmuižas restorānā, vīru sarunas un auto testi.

    Autoindustrijā nav nekā populārāka par krosoveriem, un Alfa Romeo tieši šobrīd laidusi klajā Stelvio mazo brāli – Tonale. Izmēru ziņā šī ir mazākā no itāļu zīmola automašīnām, bet Tonale saglabājis kompānijas vērtības un DNS. Ārējais dizains nepārprotami norāda uz saiknēm ar leģendārajiem Alfa Romeo modeļiem, savukārt interjers fokusējas uz vadītāju. Alfa Romeo labākajās tradīcijās.

    Aldis Skudra, uzņēmējs

    Ikdienā braucu ar Alfa Romeo, un šeit uzreiz jūtamas saiknes ar ikonisko zīmolu – nerodas nekādas šaubas, ka esi iekāpis Alfā. Ļoti skaista mašīna! Uzskatu, ka šīs markas automašīnas paredzētas cilvēkiem, kas grib atšķirties. Man Alfa Romeo ir kā mašīna izpriecām, tāpēc šajā versijā nedaudz pietrūka jaudas, tomēr vēlāk būs pieejama arī niknāka Tonale versija – tā būs ļoti interesanta! Mašīna sirdij un emocijām!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē