• Alfa Romeo Stelvio

    Klubs auto tests 2020
    23. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Matīss Markovskis
    Šis ir itāļu autoražotāja pirmais krosovers, modeļa nosaukumu aizgūstot no slavenās Itālijas kalnu pārejas. Viens no visvieglākajiem un manevrētspējīgākajiem SUV savā klasē, tāpēc tas ir kā radīts azartiskas braukšanas piekritējiem. Īpašajā Quadrifoglio izpildījumā tā 2,9 litru benzīna turbomotors sasniedz pat 510 ZS jaudu.

    Viedokļi:

    Andrejs Ķullis, uzņēmējs

    Šis ir mazais Maserati! Nekad mūžā ar Alfa Romeo nebiju braucis, taču šis zīmols asociējas ar specifiskus auto. Šī ir emociju mašīna. BMW X3 ir katram trešajam, taču Stelvio ir īpašs auto, kas sniedz emocijas. Uzskatu, ka šis auto ir piemērots 30 gadus vecam vīrietim ar augstiem ienākumiem. Iespaidīgs auto!

    Uldis Ķempe, būvkonstrukciju projektēšanas inženieris

    Alfa Romeo zīmols allaž asociējies ar sportiska stila automašīnām, taču SUV modelis ir kas jauns. Jaudīgs pilnpiedziņas apvidus auto, kas sevī ietver visu, kas nepieciešams. Pateicoties visu riteņu piedziņai, Stelvio ir potenciāls izbraukt arī maršrutu nostāk no asfalta. Iepriekšējie modeļi viesuši aizspriedumus par tehnisko ticamību. Ja jaunais Stelvio šos mītus spēj apgāzt, tad tas ir lielisks auto.

    Emīls Potāpovs, tūrisms, pasākumu veidošana

    No visiem testa auto tieši braucienu ar Stelvio gaidīju visvairāk, jo nekad nebija bijusi iespēja sēsties pie šīs markas stūres. Ļoti moderns un patīkams SUV ar iespaidīgu dinamiku un pievilcīgu interfeisu. Vēlos uzteikt Alfa Romeo par drosmīgo soli, izveidojot savu pirmo apvidus auto. Malači!  Ja būtu pieejamas nepieciešamās finanses, noteikti to iegādātos, jo Stelvio ir šī testa favorīts!

    Žurnāla KLUBS auto tests 2020

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē