• «AGON by AOC» laiž pasaulē pirmo oficiālo «League of Legends» spēļu monitoru

    Monitors
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Viens no pasaulē vadošajiem spēļu monitoru un IT piederumu zīmoliem «AGON by AOC» uzsāk sadarbību ar «Riot Games» ar pirmā monitora prezentāciju, iedvesmojoties no «League of Legends» un tā ikoniskās «Hextech» tehnoloģijas.

    Unikālās funkcijas rada lielisku pieredzi League of Legends cienītājiem

    «League of Legends» ir pasaulē visvairāk spēlētā datorspēle ar miljoniem spēlētāju, kas savā starpā sacenšas ar augstām likmēm. «AGON by AOC» ir izveidojis pirmo, īpaši izstrādāto monitoru, lai sniegtu spēlētājiem vislabāko pieredzi ar unikālām funkcijām, piemēram, reaktīvu spēles notikumu apgaismojumu.

    Slavenā titula spēlētāji uzreiz pamanīs «AG275QXL» atšķirīgo stilu ar aizraujošo Hextech iedvesmoto dizainu, kas apvieno maģijas un tehnoloģiju pasauli.

    «Mēs esam sajūsmā par sadarbību ar «Riot Games» un iespēju apvienot mūsu pieredzi monitoru tehnoloģiju jomā ar «League of Legends» burvību, piedāvājot aizraujošu produktu «League of Legends» faniem,» teic Stefans Zommers (Stefan Sommer), «AOC International Europe» globālais mārketinga un uzņēmējdarbības vadības vadītājs.

    «AG275QXL» piedāvā izcilas funkcijas, piemēram, «League of Legends» režīmu, «LoL QuickSwitch», ekskluzīvas ieslēgšanas/izslēgšanas skaņas, gaismas sinhronizāciju («Light FX Sync») un «LoL Signature OSD» dizainu.

    Vizuāli monitors ir izcils un ietver «League of Legends» visos aspektos: Paliktnis un statīvs ir rotāti ar ikoniskā Hextech dizaina elementiem, kas redzami visā «League of Legends» pasaulē. Monitors izgaismojas, pateicoties īpašajam gaismas («Light FX») režīmam, kas sinhronizējas ar spēles darbībām. Īpašais LoL režīms nodrošina «Summoner’s Rift» skata redzamību, nezaudējot vizuālo skaidrību. Spēlētāji būs pilnībā pārņemti ar savu «League of Legends» monitoru.

    Monitors ar labākajiem papildinājumiem

    Lai garantētu konsekventu augstākās klases veiktspēju gan neregulāriem spēlētājiem, gan topošajiem esporta profesionāļiem, «AG275QXL» piedāvā augstākās klases specifikācijas: 27 collu IPS ekrāns lepojas ar QHD izšķirtspēju ar ātru 170 Hz atsvaidzes intensitāti, kas nodrošina izcili vienmērīgu vizuālo attēlu pat trakākajās komandu cīņās.

    Lai novērstu raustīšanos un pārrāvumus, «AG275QXL» atbalsta «Adaptive Sync» un «FreeSync Premium», un nevainojams 1 ms GtG reakcijas laiks vēl vairāk nodrošina nepārspējamu rezultātu. Izmantojot «VESA DisplayHDR 400», «ShadowControl» un «Flicker-Free» režīmu, spēlētāji var baudīt ilgas spēļu sesijas un kristālskaidru savu iecienītāko čempionu cīņu.

    «AGON by AOC» mērķis ir izveidot piemērotu aprīkojumu spēlētājiem, lai pilnībā palielinātu viņu veiktspēju un palīdzētu pārvarēt izaicinājumus. Revolucionārais AGAON PRO AG275QXL" — «League of Legends Edition» būs pieejams no 2022. gada marta par ieteicamo cenu 540,00 €.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē