• Volvo V60 Cross Country — žurnāla KLUBS lielais auto tests

    Atpūta
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    Aivars Pastalnieks
    Aivars Pastalnieks
    16. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Žurnāla KLUBS otrais autotests veiksmīgi noslēdzies. 10 auto un tikpat daudz aizrautīgu braucēju, kuri izmēģināja jaunākos autoindustrijas modeļus īpašā maršrutā – gar Daugavas krastu līdz Pļaviņām, Odzienas pilij, Ērgļiem un tad pa Lielajiem Kangaru kalniem atpakaļ uz Rīgu. Paldies dalībniekiem un auto dīleriem par dalību šajā piedzīvojumā!

    Volvo V60 Cross Country

    V60 Cross Country iemanto vairākas īpašības no mūsdienās populārā krosoveru segmenta – paaugstinātu klīrensu, papildu virsbūves aizsardzību un pilnpiedziņu. Šīs īpašības praktisko universāli padara par uzticamu sabiedroto visās dzīves situācijās, kas ir kā radīts Latvijas ceļu apstākļiem.

    Eleganto zviedru raksturo tā harmoniskais dizains, augsts komforta līmenis, kā arī dažādi braukšanas režīmi un plašs klāsts drošības tehnoloģiju, kas pieejamas jau standartaprīkojumā. Dzinēju klāstā pieejams 2,0 litru benzīnmotors ar 250 ZS, kā arī 2,0 l D4 dīzeļdzinējs, kas attīsta 190 ZS. Jaunā Volvo V60 Cross Country īpaša cena – 40 990 eiro.

    Braucēju viedokļi:


    • Guntis Zvigulis, finanšu direktors

    «Ikdienā braucu ar XC60 krosoveru un jaunais V60 Cross Country (CC) bija tieši tāds, kādu biju gaidījis. Ļoti labs ar pievilcīgu interjera dizainu un izskatīgu ārieni. Salīdzinot ar X60, šā modeļa vadāmība ir vēl precīzāka, līdzīgāka sedanam. Tiklīdz ilgāk brauc ar krosoveru, ir grūti atgriezties pie zemiem auto, taču šeit ir ērta un augsta sēdpozīcija. Domāju, ka V60 CC dažiem varētu aizstāt nepieciešamību pēc krosovera. Ļoti labs ģimenes auto, kas ļaus bez raizēm doties uz laukiem un iebraukt bezceļos.»


    • Vairis Nartišs, LNO mūziķis

    «Kā jau īsts Volvo! V60 CC ir ļoti stabils līkumos. Uzskatu, ka, pateicoties augstajam klīrensam un pilnpiedziņai, tas var aizstāt krosoveru. Laba izvēle, lai dotos zvejā un bez problēmām iebrauktu mežā. Salonā būs vieta kārtīgiem četriem vīriem.»


    • Toms Kalnītis, Ldz ārējās komunikācijas daļas vadītājs

    «No šā auto biju gaidījis ļoti daudz, jo V60 CC mani jau bija uzrunājis no plakātiem. Man bija iespēja veikt testa braucienu Cross Country stihijā – uz zemes ceļa. Varu droši teikt, ka mašīna ir ideāla! Ja būtu iespēja, tūlīt pat pirktu šo auto. Manā skatījumā – šis ir skaistākais universālis, kādu šobrīd iespējams nopirkt. Lai arī tehnoloģiju šeit ir ļoti daudz, nerodas sajūta, ka būtu kas lieks vai nevajadzīgs. Volvo viss ir izdevies dabiski un pareizi. Mīlestība no pirmā acu skatiena!»


    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē