• Suzuki Jimny — žurnāla KLUBS lielais auto tests

    Atpūta
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    Aivars Pastalnieks
    Aivars Pastalnieks
    17. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Žurnāla KLUBS otrais autotests veiksmīgi noslēdzies. 10 auto un tikpat daudz aizrautīgu braucēju, kuri izmēģināja jaunākos autoindustrijas modeļus īpašā maršrutā – gar Daugavas krastu līdz Pļaviņām, Odzienas pilij, Ērgļiem un tad pa Lielajiem Kangaru kalniem atpakaļ uz Rīgu. Paldies dalībniekiem un auto dīleriem par dalību šajā piedzīvojumā!

    Suzuki Jimny

    Viens no ikoniskākajiem bezceļu pavēlniekiem, iemantojot popularitāti visā pasaulē – 194 valstīs pārdoti 2,85 miljoni Suzuki Jimny trešās paaudzes automobiļu. Ceturtās paaudzes modelis saglabājis būtiskākos dizaina aspektus no priekštečiem, turpinot bezceļu leģendas stāstu. Jaunais Jimny veidots uz karkasa rāmja virsbūves, tam ir ieslēdzama pilnpiedziņa un pārnesumkārba ar pazemināto pārnesumu. Īsts SUV!

    Vienlaikus tas spēj būt spoža zvaigzne arī pilsētā – īsā virsbūve ļaus viegli atrast stāvvietu, bet spilgtie virsbūves krāsu toņi padarīs to pamanāmu kopējā plūsmā. Jaunais Suzuki Jimny maksā no 17 290 eiro.

    Braucēju viedokļi:


    • Matīss Neimanis, akceleratora un investīciju fonda līdzīpašnieks

    «Foršs ikoniska stila auto, ar kuru būtu jautri doties meža piedzīvojumos. Atšķirībā no luksuss džipiem šeit man nebūtu jābaidās, ka kaut kas tiktu noskrāpēts. Fantastisks auto tiem, kuri dzīvo lauku apvidū, dodot arī iespēju ātri atrast stāvvietu lielpilsētā – virsbūve ir ļoti kompakta. Auto vienkāršība ir tā lielākais pluss, turklāt aprīkojumā ir arī pa kādai modernai ekstrai. Ja Jimny līdzās brauktu Bentley Bentayga, tad esmu visai drošs, ka uz Suzuki atskatīsies vairāk! Ja man būtu lieka nauda, es pilnīgi noteikti nopirktu Jimny dzeltenīgi zaļajā krāsā!»


    • Gints Zvirbulis, AirBaltic pilots

    «Jaunais Jimny man atgādina leģendāro bobiku! Tā vien gribējās ar šo auto doties prom no lielceļa un iekšā mežā. Šis ir īstais braucamais, lai dotos aplūkot zemes teritoriju, izbraukāt laukus vai doties sēņot – nebūtu nekādu kreņķu, ja kaut kas tiktu sasmērēts. Pārnesumi slēdzas ērti, pilnpiedziņa gatava grūtiem uzdevumiem, un riepas palīdzēs bezceļos.

    Šādā komplektācijā Jimny ir pievilcīgs!

    Šim auto noteikti pievērsīs uzmanību arī Rīgā, īsts skatienu magnēts. Bez kreņķiem ar Jimny varētu braukt arī uzvalkā. Šis auto man noderētu kā otrais ģimenes spēkrats.»


    • Dainis Greitāns, bijušais armijnieks

    «Laukiem un mežiem ekselenta mašīna. Mugurai ērti, dibenam arī. Mašīniņa, kuru vajadzētu pirkt tiem, kuriem tā ir nevis kā rotaļlieta izpriecām, bet tiešām vajadzīga. Vai tā derētu armijai? Mobilām mīnmetējnieku grupiņām, uzliekot virsū mazos mīnmetējus vai prettanku granātmetējus. Būtu glīti.»


     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē