• STENDERS plastilīna ziepes iegūst prestižo Red Dot dizaina balvu

    Dizains
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    STENDERS kļuvuši par pirmo Latvijas kosmētikas ražotāju, kas saņēmis apbalvojumu vienā no prestižākajiem dizaina konkursiem pasaulē – Red Dot Award.

    Šogad konkurence bijusi īpaši sīva – žūrijas vērtējumam 49 dizaina kategorijās nodoti produkti no vairāk nekā 60 valstīm. Balva piešķirta STENDERS inovatīvajām plastilīna ziepēm, tādējādi uzņēmumam kļūstot par pirmo Latvijas kosmētikas ražotāju, kas saņēmis apbalvojumu šajā konkursā.

    “Plastilīna ziepes radījām Covid-19 pandēmijas pirmā uzliesmojuma laikā, kad roku mazgāšanas rutīna kļuva vēl nozīmīgāka nekā jebkad agrāk. Kā zina daudzi vecāki, mazgāšanās ne vienmēr ir vieglākais dienas posms – bērniem patīk spēlēties ūdenī, bet tīrība un kārtība ne vienmēr ir viņu prioritāte. Tāpēc bija svarīgi motivēt bērnus mazgāt rokas regulāri un ar prieku. Red Dot apbalvojums ir absolūts mūsu vērtību, kvalitātes un unikalitātes apliecinājums,” stāsta STENDERS izpilddirektore Kristīne Grapmane.

    Plastilīna ziepes tirgū tika pieteiktas pērn kā Eiropā unikāls produkts. Pateicoties neparastajam dizainam, kā arī produkta īpašībām – tekstūrai, aromātam, tās ātri vien iemantojušas klientu uzticību, kļūstot par vienu no pārdotākajiem STENDERS produktiem konkrētajā preču kategorijā. Plastilīna ziepes var izmantot gan kā roku un ķermeņa ziepes, gan kā šampūnu vai vannas bumbas. Vienlaikus šīs īpašās ziepes attīsta fantāziju, radošo domāšanu un pirkstu veiklību, jo tās ir piemērotas gan plucināšanai, gan mīcīšanai un dažādu figūru veidošanai, tā piešķirot mazgāšanās priekiem vēl nebijušu noskaņu.

    Starp Red Dot Award: Product Design 2021 uzvarētājiem šogad ir tādi pasaulē slaveni zīmoli kā Bose, Fujifilm, Google, Lenovo, Maserati, Philips, Sony u. c. 

    “Esam patiešām lepni, ka Red Dot Winner sarkanā punkta uzlīme turpmāk rotās arī STENDERS zīmola produktu, turklāt šogad konkurence bija īpaši sīva. Šis apbalvojums apliecina komandas spēku un STENDERS komandai ir svarīgi piedāvāt pircējiem arvien jaunus produktus, kas padara mazgāšanos par prieka pilnu, smaržām un krāsām bagātu labsajūtas rituālu. Jūtamies gandarīti, ka mūsu darbu novērtē ne tikai mūsu klienti visā pasaulē, bet arī dizaina eksperti, un tagad pasaules līmeņa novērtēts dizains varēs rotāt ikvienu pasaules vannasistabu,” uzsver Kristīne Grapmane. 

    Godalgotie produkti, to skaitā STENDERS plastilīna ziepes, tiks prezentēti tiešsaistes izstādē no 21. jūnija, kā arī iekļauti Red Dot dizaina gadagrāmatā. Red Dot dizaina nedēļas ietvaros no 21. līdz 25. jūnijam konkursa interneta vietnē un sociālo mediju kanālos piecas dienas būs veltītas tieši godalgotajiem produktiem. Savukārt no 21. jūnija līdz nākamā gada 31. maijam laureātu izstādes Dizains uz skatuves un Pagrieziena punkti mūsdienu dizainā būs redzami Red Dot dizaina muzejā Esenē, kur tiks izstādītas arī STENDERS plastilīna ziepes.

    Red Dot dizaina balva dibināta 1955. gadā. Katru gadu tā tiek piešķirta produktiem, kas izceļas ar īpaši augstu dizaina kvalitāti. Pieteikumi tiek vērtēti 49 kategorijās, katru pieteikumu individuāli izvērtē 50 pasaulē atzīti eksperti. Produktu dizaina kategorijā līdz šim šo balvu saņēmuši tikai četri Latvijas zīmoli: An&Angel stikla trauki, Rīgas Krēslu fabrikas ķeblītis Bloom, Flow Design magnētiskie apģērbu pakaramie un Atlas Dynamics droni Atlas Pro.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē