• ŠKODA Kodiaq — žurnāla KLUBS lielais auto tests

    Atpūta
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    Aivars Pastalnieks
    Aivars Pastalnieks
    16. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Žurnāla KLUBS otrais autotests veiksmīgi noslēdzies. 10 auto un tikpat daudz aizrautīgu braucēju, kuri izmēģināja jaunākos autoindustrijas modeļus īpašā maršrutā – gar Daugavas krastu līdz Pļaviņām, Odzienas pilij, Ērgļiem un tad pa Lielajiem Kangaru kalniem atpakaļ uz Rīgu. Paldies dalībniekiem un auto dīleriem par dalību šajā piedzīvojumā!

    ŠKODA Kodiaq

    Kodiaq krosovers piedāvā komfortu un plašumu līdz pat 7 cilvēkiem un viņu bagāžai. 2,5 t piekabes vilkšana būs vienkāršs uzdevums. Dzinēju gamma sastāv no 1,5 un 2,0 litru TSI benzīnmotoriem, attiecīgi ar 150 un 190 ZS, savukārt dīzeļdzinēju spektru pārstāv tāda pašas jaudas 2,0 l TDI versijas. Azartiskiem braucējiem ŠKODA radījusi sportisko Kodiaq RS modifikāciju ar 240 ZS un 500 Nm griezes momentu. Šis auto kļuva par ātrāko SUV Nirburgringas trasē, apli veicot 9 minūtēs un 29 sekundēs.

    Kodiaq lieliski atspoguļo ŠKODA Simply Clever filozofiju – lietussargs īpašā durvju nodalījumā, durvju malu aizsardzība, ledus skrāpītis degvielas bākas vāciņā un citi patīkami risinājumi, kas atvieglo ikdienu. Jaunais ŠKODA Kodiaq maksā no 23 000 eiro.

    Braucēju viedokļi:


    • Toms Kalnītis, Ldz ārējās komunikācijas daļas vadītājs

    «Jaunais Kodiaq ietver visu nepieciešamo ikdienas un brīvdienu vajadzībām. Nav nekā lieka, un par visu ir padomāts. Izvēloties jaunu auto, ŠKODA ir laba izvēle, jo Latvijā šā zīmola modeļu ir daudz. Scout versija ir ļoti laba izvēle lauksaimniekiem, jo Kodiaq gan būs palīgs darbos, gan spēs izskatīties pievilcīgi, atbraucot no laukiem uz pilsētu. Lielisks Price & Performance


    • Aldis Banga, sporta pedagogs, kalnu slēpošanas instruktors

    «Septiņus gadus esmu braucis ar ŠKODA, un par šā zīmola automašīnām varu teikt tikai to labāko! Kvalitātes un uzticamības ziņā šī ir laba izvēle tiem, kuriem ir liela ģimene.»


    • Aigars Meždreijs, mēbeļu dizaineris

    «Šī ir mana pirmā pieredze ar ŠKODA, un esmu patīkami pārsteigts! Vizuālais noformējums, gaitas īpašības un ietilpība ir Kodiaq stiprā puse. Kā radīts ģimenēm, kurām svarīga salona ietilpība. Aizmugurē varēs komfortabli sēdēt arī pasažieri, kuru augums ir divi metri. Sēdēšanas pozīcija ļoti ērta, jo ir padomāts par zemu grīdu un leņķi starp sēdekļa pamatni un kājām. Sēdēšana ir pareiza un komfortabla, gluži kā birojā. Pārsteidza arī Scout komplektācija, kura ietver skaistu koka apdari, kā arī ādas salons ar zamša materiālu. Centrālā ekrāna kvalitāte, ērtums un ergonomika ir ļoti labā līmenī.  Šis ir auto ar lielu nākotni!»


    • Jānis Blūms

    «Tā ir klasika cilvēkam, kurš ir pietiekami konservatīvs, zina, ko sagaida, negrib baigi eksperimentēt, bet sagaida stabilitāti, drošību un pārbaudītas vērtības. Nekad īpaši neesamu bijis tendēts uz Škodām, bet man patīk skaidrība ar uzlabojumiem. Ja ir opcija par to pašu naudu dabūt vairāk labuma, interesē kvalitātes, bet ne premium līmenis, tad šī ir demokrātiska, ideāla izvēle.»


    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē