• Seat Tarraco — žurnāla KLUBS lielais auto tests

    Atpūta
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    Aivars Pastalnieks
    Aivars Pastalnieks
    19. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Žurnāla KLUBS otrais autotests veiksmīgi noslēdzies. 10 auto un tikpat daudz aizrautīgu braucēju, kuri izmēģināja jaunākos autoindustrijas modeļus īpašā maršrutā – gar Daugavas krastu līdz Pļaviņām, Odzienas pilij, Ērgļiem un tad pa Lielajiem Kangaru kalniem atpakaļ uz Rīgu. Paldies dalībniekiem un auto dīleriem par dalību šajā piedzīvojumā!

    Seat Tarraco

    Ietilpīgs ģimenes auto, kas pieejams gan piecu, gan septiņu sēdvietu versijā. Spāņu izcelsme piešķīrusi Tarraco papildus asumu, padarot to sportiskāku nekā sāncenšus. Interjerā svarīga loma uzticēta 8 collu skārienjūtīgajam ekrānam, savukārt digitālajā instrumentu panelī ietverta arī navigācija, atvieglojot maršruta pārskatīšanu brauciena laikā. Moderno aprīkojumu papildina Full LED priekšējie lukturi, panorāmas jumts, adaptīvā kruīza kontrole, Beats audiosistēma un citas ekstras.

    Tarraco tiek piedāvāts ar 1,5 un 2,0 litru TSI benzīna motoriem, kā arī 2,0 litru TDI dīzeļdzinēju. Pircēji var izvēlēties sešpakāpju mehānisko vai septiņpakāpju DSG automātu, kā arī priekšpiedziņas un 4Drive pilnpiedziņas modifikācijas. Jaunais Seat Tarraco maksā no 27 550 eiro.

    Braucēju viedokļi:


    • Gints Zvirbulis, AirBaltic pilots

    «Jaunais Tarraco dizaina ziņā ir tīkamāks nekā VW Tiguan, patīkamas plūdlīnijas. turklāt negaidīju, ka šeit būs pieejamas septiņas sēdvietas! Ļoti viegla gaita, lieliska vadāmība uz ceļa. Dzinējs varbūt varēja būt mazliet atsaucīgāks. Cena ir zemāka nekā VW. Praktisks auto ģimenei, kura nevēlas pārmaksāt par mašīnas iegādi.»


    • Aigars Meždreijs, mēbeļu dizaineris

    «Kārtīgs ģimenes auto, kas vienlaikus ir gana stilīgs. Elegants un smalkām līnijām pārbagāts dizains. Tarraco ieguvis mūsdienīgu aprīkojumu, piemēram, digitālo instrumentu paneli. Interjera dizains ir viegli saprotams, un ražotājam izdevies visu sabalansēt pareizās proporcijās. Ir ērti un komfortabli sēdekļi.

    Gaita ir patīkama, un virsbūves izmērs būs tieši laikā lielām ģimenēm.

    Izbraucienos nereti dodamies gan ar bērniem, gan vecvecākiem, tāpēc septiņas sēdvietas ir ļoti praktiska ekstra.

    Man ļoti svarīga cenas un ieguvuma attiecība, un Tarraco iekļaujas šajos kritērijos. Šobrīd meklējam jaunu auto, Tarraco ir viens no pretendentiem – jau tuvākajā laikā ar ģimeni veiksim testa braucienu!»


    • Vairis Nartišs, LNO mūziķis

    «Ja ģimenei nepieciešams septiņvietīgs auto, tad Tarraco kandidatūra noteikti ir jāizskata. Priekšējā rindā divas sēdvietas, vidējā trīs, bet aizmugurē divi papildu sēdekļi – praktiski! Plūstoša gaita, ikdienai piemērota dinamika un stabilitāte līkumos. Tarraco lieliski varētu būt galvenais ģimenes auto.»


    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē