• Lidl veikalu tīkls Latvijā meklē vairāk nekā 1000 darbinieku

    Darbs
    Ziņu aģentūra LETA
    21. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia
    Mazumtirgotājs Lidl Latvija izsludinājis vairāk nekā 1000 vakances visā Latvijā – Rīgā, Liepājā, Valmierā, Jēkabpilī, Ventspilī, Tukumā, Rēzeknē, Jelgavā un Ogrē.

    Viņa norādīja, ka iepriekšēja mazumtirdzniecības vai loģistikas darba pieredze kandidātiem nav nepieciešama. No pirmās darba dienas katram jaunajam darbiniekam uzņēmums nodrošinās apmaksātas profesionālās apmācības. 

    Vakancēm Veikala darbinieks/-ce un Noliktavas darbinieks/-ce var pieteikties Lidl mājaslapā www.nacuzlidl.lv.

    «Esam uzcēluši Lidl loģistikas centru Rīgā un mūsu veikalu tīkla celtniecības darbi strauji turpinās visā Latvijā. Tagad ir pienācis laiks šīm ēkām dot dvēseli – sākt veidot enerģiskas veikalu un loģistikas centra darbinieku komandas, kas nodrošinās veiksmīgu Lidl startu Latvijas tirgū," sacīja Lidl Latvija valdes priekšsēdētājs Jākobs Jozefsons.

    Kompānijā arī norādīja, ka Lidl veikalu vadītāji un reģionālie vadītāji ir pavadījuši gandrīz divus gadus profesionālās apmācībās citās valstīs, kurās strādā Lidl. Tāpat arī katrs jaunais Lidl veikalu un loģistikas centra darbinieks saņems profesionālu apmācību un pilnu darba algu par šo apmācību laiku.

    LETA jau ziņoja, ka jūlija otrajā pusē ekspluatācijā nodota Lidl Latvija loģistikas centra ēka Rīgā. Jaunuzceltais loģistikas centrs Dzelzavas ielā 131, Rīgā, kura platība ir 51 000 kvadrātmetru, nodrošinās Lidl veikalu darbību Latvijā un Igaunijā. Tajā atradīsies arī uzņēmuma galvenais birojs. Lidl Latvija loģistikas centra būvniecībā ieguldīti vairāk nekā 55 miljoni eiro. Vienlaikus ekspluatācijā nodotas desmit Lidl veikalu ēkas.

    Konkrētu informāciju par veikalu atvēršanas laiku kompānija pagaidām nav izpaudusi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē