• Hyundai Santa Fe — žurnāla KLUBS lielais auto tests

    Atpūta
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    Aivars Pastalnieks
    Aivars Pastalnieks
    16. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Žurnāla KLUBS otrais autotests veiksmīgi noslēdzies. 10 auto un tikpat daudz aizrautīgu braucēju, kuri izmēģināja jaunākos autoindustrijas modeļus īpašā maršrutā – gar Daugavas krastu līdz Pļaviņām, Odzienas pilij, Ērgļiem un tad pa Lielajiem Kangaru kalniem atpakaļ uz Rīgu. Paldies dalībniekiem un auto dīleriem par dalību šajā piedzīvojumā!

    Hyundai Santa Fe

    Ceturtajā paaudzē Hyundai Santa Fe izaudzis par drošu un patīkamu ģimenes auto, piedzīvojot ievērojamas transformācijas kopš iepriekšējā modeļa. Bagātīgs tehnoloģiju klāsts, ietilpīgs salons un kvalitatīva salona apdare padarījusi šo SUV īpaši iekārojamu tiem, kuri meklē auto ar septiņām sēdvietām.

    Tas var kļūt par uzticamu un drošu jūsu ģimenes sastāvdaļu, jo Santa Fe tiek nodrošināta 7 gadu garantija bez nobraukuma ierobežojuma. Jaunais Hyundai Santa Fe maksā no 39 990 eiro.

    Braucēju viedokļi:


    • Aldis Banga, sporta pedagogs, kalnu slēpošanas instruktors

    «Ar Hyundai braucu ikdienā, un Santa Fe atstāja ļoti labu iespaidu. Tas ir riktīgs lielceļu kreiseris, kas ir kā radīts tāliem pārbraucieniem, dodoties makšķerēt vai slēpot! Salonā vietas ir daudz gan pasažieriem, gan mantām. Jaudīgs, ekonomisks un stabils SUV, tieši tāds, kādam jābūt ģimenes auto. Iekāpjot automašīnā, visai ātri rodas sajūta, vai konkrētais auto patīk vai nepatīk, – šis mani tiešām uzrunāja. Priecē tas, kā šis modelis ir progresējis, salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi.»


    • Dainis Greitāns, bijušais armijnieks

    «Patika! Ietilpīgs auto, kas bagāts ar tehnoloģijām. Ļoti milzīgs pārsteigums bija vadītāja sēdeklis, kas pēc automašīnas apstāšanās un durvju atvēršanas automātiski pabīdījās uz aizmuguri. Uzreiz bija ērti izkāpt! Santa Fe ir septiņas sēdvietas, turklāt aizmugurējā sēdekļu rinda ir komfortabla. Apmierināja arī SUV vadāmība gan uz zemes ceļa, gan asfalta – bija ļoti stabils un atsaucīgs. Liels pluss ir Hyundai 7 gadu garantija.»


    • Matīss Neimanis, akceleratora un investīciju fonda līdzīpašnieks

    Pirms daudziem gadiem biju braucis ar Hyundai Santa Fe, bet šis nav tuvu nav tas auto, kas bija kādreiz. Santa Fe ir automašīna, kas piedāvā tādu pašu vērtību kā prestižie zīmoli, toties par zemāk cenu.


    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē