• 13 vīriešu stāsti par neuzticību. Kā viņi uzvedas, ja tas ir tikai sekss, un kā – ja mīlestība?

    Sekss
    Maija Eliasa
    14. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    3/13Iekāre

    Iekāre

    «Ja es mīlu citu sievieti, tad ir vakars uz ezera, jo tad man vairs negribas mīlēties ar sievu. Pieņemts gan apgalvot, ka vīrieši māk seksu nodalīt no mīlestības, bet tie ir stereotipi. Domāju, ka daudziem vīriešiem, mīlot vienu, ar to vienu arī gribas mīlēties. Vēl precīzāk būs tā: ja mīlestības nekad nav bijis, tad pliks sekss ar sievieti var būt; ja mīlestība pārgājusi, tad seksu negribas.

    Pašam riebjas, bet reizēm ir jāsaņemas un tas jāizdara, lai sievai nerastos jautājumi. Tad drīzāk sanāk tāds tehnisks process. Nelaime tāda, ka ar sievu seksuālā saspēle jau ir tāda, ka viņa var tikt līdz orgasmam arī bez manām emocijām. Un vistrakāk ir, kad sieva pēc seksa laimīga un apmierināta pieglaužas, taču es vēlos, lai tas nebūtu noticis, un dusmojos, ka viņai ir labi, bet man ne. Es neesmu no tiem, kas var fantazēt, piemēram, par Pamelu Andersoni, guļot ar vienaldzīgu sievieti. Parasti teic, ka vīriešiem ārpus laulības ir vienkārši sekss, bet, manuprāt, biežāk ir otrādi – laulībā biežāk ir sekss bez mīlestības.

    Man divdesmit gados, kamēr ar sievu izšķīrāmies, bija trīs ilgas paralēlās attiecības. Un tikai ar vienu sievieti bija tā, ka ar sievu seksu negribēju vairs nemaz. Pats brīnījos, jo man šķita, ka iepriekšējā mīļākajā biju dziļāk iekritis, bet viņas laikā es normāli mīlējos arī ar sievu. Tātad toreiz es pārvērtēju savu lielo mīlu. Man iekāres beigas nozīmē gan veco attiecību beigas, gan jauno attiecību nopietnību.»

    Raimonds (45) – ir kopā ar sievieti, kuras dēļ izšķīrās

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē