• Pavļuts vakcinācijas avīzes kritiķus aicina kļūt par tās pastniekiem

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    12. marts, 2021
    5 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Daniels Pavļuts
    Foto: LETA
    Daniels Pavļuts
    Sociālajos tīklos plašu rezonansi izraisījis Vakcinācijas biroja lēmums izdot un Latvijas iedzīvotājiem martā izplatīt vakcinācijas avīzi.

    Plānots. ka divās valodās iespiesto avīzi vakcinācijas informatīvās kampaņas ietvaros saņemtu 825 000 Latvijas mājsaimniecību.

    Sociālajos tīklos šis lēmums izraisīja plašas diskusijas, kurās iesaistījās arī veselības ministrs Daniels Pavļuts. Pie kāda no ierakstiem Facebook, kurā pausta ideja par vēstuli, kurā tiktu lūgts konkrētajai personai paredzētā vakcinācijas avīzes eksemplāra izmaksas ziedot labdarībai, ministrs uzteicis autores pilsonisko aktivitāti un lūdzis nevis atteikties no šīs avīzes, bet nodot to kādam, kam noderētu «patiesas ziņas par vakcināciju».

    "Mums ir liels kopīgs uzdevums – kā sabiedrībai sasniegt kopējo pūļa imunitāti un līdz vasaras beigām vakcinēt vismaz 70% Latvijas pieaugušo iedzīvotāju. Brīvprātīgi un bez maksas. Diemžēl daudzi cilvēki neseko TV un radio ziņām un reklāmām, maz lieto internetu un mūsu ziņas viņus nesasniedz. Daudzus Latvijas iedzīvotājus ir samulsinājusi dezinformācija un viltus ziņas.

    Vakcinācija un vakcīnas ir jautājums, kas saistīts ar bažām par cilvēku veselību – jautājumiem par sagaidāmajām blakus reakcijām, praktiska informācija, vai drīkst vakcinēties ar hroniskām slimībām, topošās māmiņas, māmiņas, kas baro bērnu ar krūti, kā arī praktiska informācija kur un kā vakcinēties. Šie ir jautājumi, kas mums jānodod VISIEM iedzīvotājiem.

    Lūdzu Jūs neatteikties no savas avīzes, bet aiznest to kādam cilvēkam, kuram vēl ir vajadzīgs iedrošinājums un patiesas ziņas par vakcināciju!

    Kļūstiet par vakcinācijas pastnieku!

    Ziedojiet nevis avīzi, bet savu laiku un pārliecību, lai palīdzētu īstenot kopīgo mērķi – vakcinēt vismaz 70% Latvijas pieaugošo iedzīvotāju līdz vasaras beigām. Vai vairāk. Kopā mēs to varam paveikt," atbildē raksta Pavļuts.

    Kā liecina komentāri pie ierakstiem, šādu ministra atbildi saņēmuši arī citi sociālo tīklu lietotāji.

    5 komentāri

    Normunds Starovoitovs
    Daudz es savā dzīvē esmu klausījies pasakas par patriotismu,politisko atbidību!Tagad klāt nācis teiciens;sociāli atbildīgs!Kurš par ko nes atbildību,kad cilvēks visu mūžu godīgi strādājis,bet veikalā,kad jānopērk gaļa,pustundu mīņājas,jo nevar izvēlēties nopirkt 200 gramus maltas gaļas vai nepikt!
    Ilgonis Vuskans
    Tajā vietā,lai novirzītu līdzekļus radikāli nepieciešamām lietām,atkal tiek gudrots,kā sazagties uz šitā murga,3(!) kļūdainas masku kravas,3(!!!),nepārbaudītas vakcīnas,nekompetenti ierobežojumi,un daudz citu kauna lietu....un tagad vēl tam visam "slavas buklets,glancētos vāciņos"JŪS DEBĪLI,SLIMI ESAT TUR AUGŠĀ!!!!..lūk kā pelna miljonus

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē