• Kur var sūdzēties par nekvalitatīvu zobu protezēšanu?

    Padomi
    Lolita Lūse
    Lolita Lūse
    7. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: pixabay
    Pagājušā gada vidū Rīgā visai populārā zobārstniecības klīnikā man protezēja zobu. Uzskatu, ka protezēšana bija ļoti neveiksmīga: iedzīvojos smagās problēmās. Ko man darīt? Vai ir kāda iespēja veikt stomatoloģijas pakalpojumu ekspertīzi, lai pierādītu ārsta vainu un prasītu atkārtotu protezēšanu bez maksas? Cik šāda ekspertīze maksātu, un ar ko sākt?

    Lai izvērtētu zobārsta darba kvalitāti, vajadzīga ekspertīze. Zobu protezēšanas ekspertīzi Veselības inspekcija veic kopā ar Latvijas Zobārstu asociāciju. Tāpēc jāvēršas ar sūdzību vai nu Latvijas Zobārstu asociācijas Darba ekspertīzes un kvalitātes kontroles komisijā, vai Veselības inspekcijā. Iesnieguma izskatīšana ir bez maksas.

    Tajā jānorāda vārds, uzvārds, personas kods, ārstniecības iestāde un ārstēšanās laiks. Iesniegumam jāpievieno visa dokumentācija, kas varētu būt noderīga lietas izskatīšanā (piemēram, čeki, zoba rentgenuzņēmumi u. c.).

    Iesniegumus Veselības inspekcijai un Zobārstu asociācijai var iesniegt personīgi vai nosūtīt pa pastu. Ja ir radusies papildu jautājumi vai neskaidrības, konsultāciju Veselības inspekcijā iespējams saņemt pa tālruni 67081600 darba dienās no plkst. 8.30 līdz 12.30 un no plkst. 13 līdz 17.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē