• Rīgas Dinamo pretinieki atbrauc ar Covid-19 inficētiem spēlētājiem; mačs pret Ņeftehimik pārcelts

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    Ziņu aģentūra LETA
    11. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Raimonds Volonts/Dinamo Rīga
    Kontinentālā Hokeja līga (KHL) pieņēmusi lēmumu pārcelt spēli starp Rīgas Dinamo un Ņižņekamskas Ņeftehimik komandām, kurai vajadzēja notikt piektdien, 11. septembrī.

    Ierodoties Rīgā, Ņeftehimik hokejistiem tika veikti obligātie Covid-19 testi, un četriem spēlētājiem tika uzrādīti pozitīvi rezultāti, ziņo Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

    Ņeftehimik komanda no Rīgas tālāk dosies uz Sanktpēterburgu, kur tika veikta pilna papildus Covid-19 testēšana un arī antivielu tests. KHL ziņo, ka papildu testi ļaus iegūt precīzākus rezultātus un pieņemt lēmumu par komandas turpmāko izbraukuma sēriju. 

    Testēšanas procesā ir iesaistīti arī Dinamo komandas ārsti, tāpēc par situāciju Latvijas komanda uzzināja nekavējoties, skaidroja Rīgas kluba preses sekretārs Jānis Stepītis.

    Viņš uzsvēra, ka neviens no Dinamo personāla darbiniekiem nav bijis tiešā kontaktā ar Krievijas komandu, savukārt Ņeftehimik iepriekšējie pretinieki Helsinku Jokerit ar Rīgas klubu nav sazinājušies. Ņeftehimik trešdien Helsinkos uzsāka izbraukuma sēriju, kurai bija jāturpinās Rīgā un Sanktpēterburgā. Tagad kļuvis zināms, ka KHL atcēlusi nākamo Jokerit spēli Helsinkos pret Kazaņas Ak Bars. Tā kā somu kluba spēlētāji iepriekšējām mačā bijuši tiešā kontaktā ar Ņeftehimik hokejistiem, viņiem nepieciešams veikt koronavīrusa testus, tāpēc 11. septembrī paredzētā spēle ar Ak Bars šajā dienā nenotiks.

    Ņižņekamskas komanda sezonas sākumā nespēlē optimālajā sastāvā, jo tajā jau iepriekš tika konstatēti vairāki Covid-19 inficēšanās gadījumi.

    Kontinentālā hokeja līga informēs par abu komandu spēles pārcelšanas norises datumu un laiku.

    Informācija biļešu īpašniekiem par biļešu maiņas vai atgriešanas iespējām tiks izsūtīta personīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē