Tunča salāti ar turku zirņiem

Tuncis
Ievas Virtuve
26. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Tunča salāti ar turku zirņiem
Foto: Andrejs Nikiforovs
Tunča salāti ar turku zirņiem
Viegli, veselīgi un gardi – ideāla kombinācija darba dienu maltītēm! Šos salātus uzbursi (nekādas cepšanas vai vārīšanas!) piecpadsmit minūtēs un jutīsies enerģijas pilns vairākas stundas!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
15m
1 vērtējums
5/5
  • Turku zirņus noskalo, notecina, arī tunci notecina, eļļu saglabājot.
  • Sīpolu sasmalcina, gurķi sagriež pusšķēlītēs, salātlapas (jebkādas pēc patikas) sagriež, olīvas pārgriež uz pusēm.
  • Visus produktus uzmanīgi sajauc, pievieno arī kaperus.
  • Pagatavo mērci, sajaucot kaperu marinādi ar citronu sulu un saglabāto tunča konservu eļļu, pārlej salātiem un iecilā.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+