Lietuviešu ābolu sacepums

Šo recepti piedāvā lietuviete Ramune Drinka projekta Tiekamies pie viena galda! ietvaros.
Lietuviešu virtuve
Iveta Troalika
19. septembris, 2018

Drukāt

Saglabāt

Foto: Matīss Markovskis
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
30m

 

Sacepumu garšīgi ēst siltu ar saldējumu vai atdzisušu vienkārši tāpat.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs