Lietuviešu ābolu sacepums

Lietuviešu virtuve
Iveta Troalika
26. septembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Matīss Markovskis
Šo recepti piedāvā lietuviete Ramune Drinka projekta Tiekamies pie viena galda! ietvaros.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
30m
1 vērtējums
5/5

 

Sacepumu garšīgi ēst siltu ar saldējumu vai atdzisušu vienkārši tāpat.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs