Lietuviešu ābolu sacepums

Tiekamies pie viena galda
Iveta Troalika
Iveta Troalika
11. septembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Matīss Markovskis
Āboli ar rudenīgām garšvielām un kraukšķīgu mīklu. Izcila recepte pēcpusdienai ar ģimeni un draugiem
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m
1 vērtējums
5/5

 

Sacepumu garšīgi ēst siltu ar saldējumu vai atdzisušu vienkārši tāpat.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+