Krievijas garša — vistas stroganovs

Tiekamies pie viena galda
Dagnija Zīverte
1. augusts

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Vienkāršs kā mammas zaļumu dobe un ak, cik garšīgs un krēmīgs – šis ēdiens Latvijā dzīvojošās krievietes Marijas Boguslavskas virtuvē ir biežs viesis. Grēcīgā saldā krējuma mērcīte – mantojums no omītes – arī vienkārši novārītus griķus, kartupeļus vai makaronus padara tik garšīgus!
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m

Sīpolus smalki sakapā, vistu sagriež nelielos gabaliņos.

Lielā pannā sakarsētā eļļā vispirms liek sīpolus un ļauj tiem apcepties zeltainiem. Tad pievieno vistu un turpina cept.

Pa to laiku sēnes sagriež plānās šķēlītēs un arī liek pannā. Apmaisot pāris mirkļu apcep. Tad pievieno saldo krējumu un sinepes, kā arī sāli un piparus. Apmaisa, samazina liesmu un turpina sutināt minūtes piecas.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs