• Brazīlijas garša: burvīgā asā garšaugu eļļa ar Cachaca

    Tiekamies pie viena galda
    Ieva
    Ieva
    26. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Ideāli būtu ļaut šai eļļai istabas temperatūrā nostāvēties 3–6 mēnešus – tad garšas ir izcili savienojušās. Eļļa ir stipra, asa un ar burvīgu aromātu! Pietiek ēdienam, piemēram, rīsiem, piepilināt vien 3–5 lāses garšaugu eļļas. Recepti iesaka Latvijā dzīvojošā brazīliete Vanesa Rufino.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Ķiplokdaivas nomizo, pipariem nogriež kātiņus (pušu tos negriež un sēklas ārā neņem). Visu sabāž pudelē, uzlej eļļu un alkoholu, pievieno etiķi un noliek, lai stāv. Ik pa laikam pudeli sakrata un… gaida.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē