Brazīlijas garša: burvīgā asā garšaugu eļļa ar Cachaca

Tiekamies pie viena galda
Ieva
Ieva
26. jūnijs, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Pixabay
Ideāli būtu ļaut šai eļļai istabas temperatūrā nostāvēties 3–6 mēnešus – tad garšas ir izcili savienojušās. Eļļa ir stipra, asa un ar burvīgu aromātu! Pietiek ēdienam, piemēram, rīsiem, piepilināt vien 3–5 lāses garšaugu eļļas. Recepti iesaka Latvijā dzīvojošā brazīliete Vanesa Rufino.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

Ķiplokdaivas nomizo, pipariem nogriež kātiņus (pušu tos negriež un sēklas ārā neņem). Visu sabāž pudelē, uzlej eļļu un alkoholu, pievieno etiķi un noliek, lai stāv. Ik pa laikam pudeli sakrata un… gaida.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+