Brazīlijas garša: burvīgā asā garšaugu eļļa ar Cachaca

Tiekamies pie viena galda
26. jūnijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Pixabay
Ideāli būtu ļaut šai eļļai istabas temperatūrā nostāvēties 3–6 mēnešus – tad garšas ir izcili savienojušās. Eļļa ir stipra, asa un ar burvīgu aromātu! Pietiek ēdienam, piemēram, rīsiem, piepilināt vien 3–5 lāses garšaugu eļļas. Recepti iesaka Latvijā dzīvojošā brazīliete Vanesa Rufino.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

Ķiplokdaivas nomizo, pipariem nogriež kātiņus (pušu tos negriež un sēklas ārā neņem). Visu sabāž pudelē, uzlej eļļu un alkoholu, pievieno etiķi un noliek, lai stāv. Ik pa laikam pudeli sakrata un… gaida.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs