Husker Heatwave Chili jeb nebraskiešu ugunīgais čili

Tiekamies pie viena galda
Dagnija Zīverte
Dagnija Zīverte
Ieva
Ieva
25. novembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Ņikiforovs
Šī ir autentiska Amerikas vidusrietumu čili recepte, kas palīdzēs sasildīt Latvijas rudens izskaņas saltās dienas un garos vakarus.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
2st 40m
Kopējais laiks
3st 10m

 

3 padomi, lai ēdiens izdotos īpaši gards

1. Var ņemt arī citu veidu konservētās pupiņas, taču jāraugās, lai tās nav pārlieku mīkstas un trauslas (kā mazās, baltās pupiņas) – tad tās izšķīdīs un pazudīs.

2. Džefrijs parasti vispirms pārgriež tomātus uz pusēm un izspiež lieko šķidrumu un tikai tad sagriež druknos gabalos.

3. Nākamajā dienā čili var uzsildīt, pievienojot tam tomātu sulu.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+