Husker Heatwave Chili jeb nebraskiešu ugunīgais čili

Tiekamies pie viena galda
Dagnija Zīverte
25. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Ņikiforovs
Šī ir autentiska Amerikas vidusrietumu čili recepte, kas palīdzēs sasildīt Latvijas rudens izskaņas saltās dienas un garos vakarus.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
2st 40m
Kopējais laiks
3st 10m

 

3 padomi, lai ēdiens izdotos īpaši gards

1. Var ņemt arī citu veidu konservētās pupiņas, taču jāraugās, lai tās nav pārlieku mīkstas un trauslas (kā mazās, baltās pupiņas) – tad tās izšķīdīs un pazudīs.

2. Džefrijs parasti vispirms pārgriež tomātus uz pusēm un izspiež lieko šķidrumu un tikai tad sagriež druknos gabalos.

3. Nākamajā dienā čili var uzsildīt, pievienojot tam tomātu sulu.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs