• Šobrīd

    weather img

    Rīga +11°C Viegls lietus, A/DA vējš, 2.57 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Šokolādes lavas kūka Aktrises Annas Klēveres firmas recepte

    Šokolāde
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    28. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šokolādes lavas kūka
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Šokolādes lavas kūka
    Maigs šokolādes biskvīta apvalciņš, bet viducī – zīdaina, krēmīga šokolādes lava. Šis deserts vienaldzīgos neatstāj! Šī ir aktrises Annas Klēveres firmas recepte, kas ir nostrādāta un vienmēr izdodas perfekti. Noteikti jāpasniedz uzreiz, lai siltā šokolāde ar auksto saldējumu paceļ mazliet augstāk par zemi…
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    25m
    • Sviestu kopā ar šokolādi izkausē ūdens peldē.
    • Olas ar cukuru puto, līdz cukurs ir izkusis.
    • Turpinot putot, olu masai pa ēdamkarotei pievieno miltus, pēc tam pamazām pievieno arī šokolādes masu.
    • Trauciņus ieziež ar sviestu, tajos salej mīklu, beigās katra trauciņa vidū iespiež šokolādes gabaliņu.
    • Kārtīgi atdzesē ledusskapi un tad cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 9–10 minūtes.
    • Pasniedzot der atcerēties par vienu no kulinārijas svētajām trīsvienībām – šokolāde, saldējums un zemenes!
     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+