• Šobrīd

    weather img

    Rīga +16°C

    Vidusjūras diēta kapsulās
    Cardioace logo

    Pikantie sāļie groziņi ar ceptu pildījumu

    Sāļās uzkodas
    Daina Lapiņa
    6. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pikantie sāļie groziņi **ar ceptu pildījumu**
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Pikantie sāļie groziņi **ar ceptu pildījumu**
    Šie pikantie groziņi labi garšos gan piknikā, gan arī uzņemot viesus! Eleganti un viegli pagatavojami!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    18–20 mazi groziņi
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    1st 10m
    • Biezpienu saberž, lai tas nebūtu graudains, vai sablendē, liekot kopā visas sastāvdaļas, izņemot miltus un cepamo pulveri; tad piesijā miltus un cepamo pulveri un labi samīca stingrā mīklā. Ja vajag, piesijā vēl miltus. Ar mīklu izklāj mazas, viegli ietaukotas groziņu veidnītes un, kamēr gatavo pildījumu, liek ledusskapī.
    • Pildījumam sakuļ olu ar krējumu un sinepēm, iemaisa gabaliņos sagrieztus kaltētos tomātus, sasmalcinātas bazilika lapiņas un pēc garšas sāli un piparus. Ar masu pilda groziņu mīklu veidnītēs, katrai virsū liek ķirštomāta pusīti, piciņu pesto un uzber nedaudz ciedru riekstu. Veidnītes liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā groziņus cep aptuveni 30 minūtes gatavus. Atdzesētus, izņemtus no veidnītēm var izgreznot ar pētersīļu lapiņām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+