Pikantie sāļie groziņi ar ceptu pildījumu

Sāļās uzkodas
Daina Lapiņa
18. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Ņikiforovs
Šie pikantie groziņi labi garšos gan piknikā, gan arī uzņemot viesus!
Sarežģītība
Zema
Personas
18–20 mazi groziņi
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
40m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st 10m
  • Biezpienu saberž, lai tas nebūtu graudains, vai sablendē, liekot kopā visas sastāvdaļas, izņemot miltus un cepamo pulveri; tad piesijā miltus un cepamo pulveri un labi samīca stingrā mīklā. Ja vajag, piesijā vēl miltus. Ar mīklu izklāj mazas, viegli ietaukotas groziņu veidnītes un, kamēr gatavo pildījumu, liek ledusskapī.
  • Pildījumam sakuļ olu ar krējumu un sinepēm, iemaisa gabaliņos sagrieztus kaltētos tomātus, sasmalcinātas bazilika lapiņas un pēc garšas sāli un piparus. Ar masu pilda groziņu mīklu veidnītēs, katrai virsū liek ķirštomāta pusīti, piciņu pesto un uzber nedaudz ciedru riekstu. Veidnītes liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā groziņus cep aptuveni 30 minūtes gatavus. Atdzesētus, izņemtus no veidnītēm var izgreznot ar pētersīļu lapiņām.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

Klubs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Santa+