Pikantie sāļie groziņi ar ceptu pildījumu

Sāļās uzkodas
Daina Lapiņa
18. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Ņikiforovs
Šie pikantie groziņi labi garšos gan piknikā, gan arī uzņemot viesus!
Sarežģītība
Zema
Personas
18–20 mazi groziņi
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
40m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st 10m
  • Biezpienu saberž, lai tas nebūtu graudains, vai sablendē, liekot kopā visas sastāvdaļas, izņemot miltus un cepamo pulveri; tad piesijā miltus un cepamo pulveri un labi samīca stingrā mīklā. Ja vajag, piesijā vēl miltus. Ar mīklu izklāj mazas, viegli ietaukotas groziņu veidnītes un, kamēr gatavo pildījumu, liek ledusskapī.
  • Pildījumam sakuļ olu ar krējumu un sinepēm, iemaisa gabaliņos sagrieztus kaltētos tomātus, sasmalcinātas bazilika lapiņas un pēc garšas sāli un piparus. Ar masu pilda groziņu mīklu veidnītēs, katrai virsū liek ķirštomāta pusīti, piciņu pesto un uzber nedaudz ciedru riekstu. Veidnītes liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā groziņus cep aptuveni 30 minūtes gatavus. Atdzesētus, izņemtus no veidnītēm var izgreznot ar pētersīļu lapiņām.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs