Tradicionālā Lieldienu pasha

Pasha ir tradicionāls pareizticīgo un katoļu Lieldienu rīta ēdiens, taču pēdējos gados tas pārliecinoši pārcēlies arī uz citiem svētku galdiem. Pati brīnišķīgākā pashas īpašība ir iespēja to pielāgot savai gaumei un garšas izjūtām.
Biezpiena ēdieni
28. februāris, 2018

Saglabāt

Lieldienu pasha
Sarežģītība
Zema
Personas
6
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
40m
Pagatavošana
10st
Kopējais laiks
10st 40m
3 vērtējumi
5/5

Oriģinālās pashas formiņas atrodamas tikai retās saimnieces virtuvē, taču tas nav iemesls atteikties no šī brīnišķīgā deserta gatavošanas. Šim nolūkam var izmantot, piemēram, nelielu puķpodiņu. Masu atkal noslogo un atstāj ievilkties – vislabāk uz nakti.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs