Lieldienu klasika-Pasha- FOTORECEPTE

Vārītā Pasha
Kristīne Vilīte
Kristīne Vilīte
9. aprīlis, 2020
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Lieldienu klasika-Pasha
Foto: Andrejs Nikiforovs
Lieldienu klasika-Pasha
Saldā, ar augļiem un riekstiem bagātinātā, biezpiena pasha ir neatņemama Lieldienu galda sastāvdaļa.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
1 kg
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
40m
Pagatavošana
25st
Kopējais laiks
25st 40m
1 vērtējums
5/5

 

 

Noderīgi:

  • Sakapātās mandeles var aizstāt ar mandeļu skaidiņām.
  • Biezpiena izberšanu caur sietu var aizstāt ar blendēšanu vai izmalšanu caur gaļas mašīnu.
  • Žāvēti augļi un sukādes var būt visdažādākie, viss atkarīgs, ko vēlas pashas baudītāji.
  • Ja gribas pikantu pashu, tad žāvētos augļus un sukādes iepriekšējā vakarā patur rumā vai brendijā.
  • Pashas trauku var aizstāt ar jaunu puķupodu. Noteikti ar caurumu, lai liekajam šķidrumam būtu, kur notecēt.
  • Svarīgi pashu noslogot, lai izspiestu lieko mitrumu. To neaizmirsti noliet.
  • Alternatīva klasiskajai vārītajai pashai ir ātrā, nevārītā pasha. Tad saldo krējumu saputo, pievieno gatavajai masai un liek zem sloga.
  • Vārītā pasha var glabāties nedēļu pēc gatavošanas, nevārītā gan jāapēd dažu dienu laikā.
  • Sevišķi labi garšo ar ogu mērci!

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+