Lieldienu klasika-Pasha- FOTORECEPTE

Vārītā Pasha
Kristīne Vilīte
Kristīne Vilīte
9. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Lieldienu klasika-Pasha
Foto: Andrejs Nikiforovs
Lieldienu klasika-Pasha
Saldā, ar augļiem un riekstiem bagātinātā, biezpiena pasha ir neatņemama Lieldienu galda sastāvdaļa.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
1 kg
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
40m
Pagatavošana
25st
Kopējais laiks
25st 40m
1 vērtējums
5/5

 

 

Noderīgi:

  • Sakapātās mandeles var aizstāt ar mandeļu skaidiņām.
  • Biezpiena izberšanu caur sietu var aizstāt ar blendēšanu vai izmalšanu caur gaļas mašīnu.
  • Žāvēti augļi un sukādes var būt visdažādākie, viss atkarīgs, ko vēlas pashas baudītāji.
  • Ja gribas pikantu pashu, tad žāvētos augļus un sukādes iepriekšējā vakarā patur rumā vai brendijā.
  • Pashas trauku var aizstāt ar jaunu puķupodu. Noteikti ar caurumu, lai liekajam šķidrumam būtu, kur notecēt.
  • Svarīgi pashu noslogot, lai izspiestu lieko mitrumu. To neaizmirsti noliet.
  • Alternatīva klasiskajai vārītajai pashai ir ātrā, nevārītā pasha. Tad saldo krējumu saputo, pievieno gatavajai masai un liek zem sloga.
  • Vārītā pasha var glabāties nedēļu pēc gatavošanas, nevārītā gan jāapēd dažu dienu laikā.
  • Sevišķi labi garšo ar ogu mērci!

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+