• Karamelizētas mandeles

    Saldās uzkodas
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    29. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Garšu dažādībai droši vari izmantot arī riekstu maisījumu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    Turpinot gatavošanu, var iegūt spīdīgas mandeles:

    1. Tās kristalizētajā sīrupā uz nelielas uguns turpina maisīt, līdz cukurs izkūst un izveidojas karamele.
    2. Karamelizēto mandeļu masu izklāj uz cepamā papīra vai folijas un atdzesē.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē