Ābolu čatnijs

Piedevas
12. oktobris, 2017
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ābolu čatnijs recepte
Ābolu čatnijs recepte
Pikanta piedeva pie gaļas, zivs vai siera. Vai vienkārši kārums uz rupjmaizes šķēles.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

Ābolu čatnijs ir asa un pikanta piedeva gaļas, zivs un siera ēdieniem, vai vienkārši kārumam uz rupjmaizes tiem, kam negaršo saldie ievārījumi. Vienkārša recepte, ko papildina Kajennas piparu, sinepju graudu un ingvera garšu nianses.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+