Siera karbonāde ar sēklu un riekstu garoziņu

Pievienojot ēdieniem sēkliņas, varam ne vien mazināt vitamīnu trūkumu organismā, bet arī atklāt jaunas garšas nianses jau zināmiem ēdieniem.
Garšu karnevāls
IEVAS Receptes
14. oktobris

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

PADOMI!

  • Karsējot pannu, uz tās palaikam no tējkarotes uzpilina ūdeni. Kad eļļa sāk sprakšķēt, panna ir pietiekami uzkarsusi, lai uz tās ceptu siera karbonādi.
  • Der tikai liesie sieri. Siers ar augstu tauku saturu uz pannas izkūst.
  • Ja garšo ķimenes, lielisku “karbonādi” var izcept arī no veikalos nopērkamā Jāņu siera.
  • “Karbonāde” jācep ne ilgāk kā 2–3 minūtes, citādi sēkliņas pārcepsies un zaudēs garšu.
  • Šī “karbonāde” labi garšo gan karsta, gan auksta.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs