• Šobrīd

    weather img

    Rīga +7°C

    Lašu un foreļu ikri

    29. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lašu un foreļu ikri recepte
    Lašu un foreļu ikri recepte
    Ja Tu esi šīs delikateses piekritējs, tad Tev noderēs šī recepte kā pagatavot ikrus pašu spēkiem. Tie būs gan lētāki, gan arī gardāki, jo būs pašu rokām taisīti.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    4 vērtējumi
    3.75/5

    Padomi un ieteikumi

    • Labi foreļu ikri neizskatās pārāk tumši (ja ir izvēle, jāņem gaišākie). Sliktas kvalitātes lašu ikrus viegli atpazīt pēc iedzeltenās krāsas.
    • Ikrus vēlams sagatavot uzreiz. Ja šādas iespējas nav, tos var uzglabāt ledusskapī 2–3 dienas.
    • Ikri pēc skalošanas un mērcēšanas sālsūdenī izskatās gaiši oranži – tā tam jābūt.
    • Ikrus var ēst tūlīt vai uzglabāt ledusskapī apmēram divas nedēļas.
    • Gatavo ikru kvalitāti pārbauda, paberzējot starp pirkstiem – ja ikri viens pret otru slīd, tie ir derīgi ēšanai.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+