Lašu un foreļu ikri

29. septembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Lašu un foreļu ikri recepte
Ja Tu esi šīs delikateses piekritējs, tad Tev noderēs šī recepte kā pagatavot ikrus pašu spēkiem. Tie būs gan lētāki, gan arī gardāki, jo būs pašu rokām taisīti.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

Padomi un ieteikumi

  • Labi foreļu ikri neizskatās pārāk tumši (ja ir izvēle, jāņem gaišākie). Sliktas kvalitātes lašu ikrus viegli atpazīt pēc iedzeltenās krāsas.
  • Ikrus vēlams sagatavot uzreiz. Ja šādas iespējas nav, tos var uzglabāt ledusskapī 2–3 dienas.
  • Ikri pēc skalošanas un mērcēšanas sālsūdenī izskatās gaiši oranži – tā tam jābūt.
  • Ikrus var ēst tūlīt vai uzglabāt ledusskapī apmēram divas nedēļas.
  • Gatavo ikru kvalitāti pārbauda, paberzējot starp pirkstiem – ja ikri viens pret otru slīd, tie ir derīgi ēšanai.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs