Vistas karijs ar banāniem

Kaut kas jauns un neierasts pusdienām vai vakariņām – vistas karijs ar banāniem.
Vistas gaļas ēdieni
Daina Lapiņa
18. aprīlis

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m
1 vērtējums
5/5
  • Vistu šķiņķīšus pārkaisa ar sāli un pipariem, dziļā pannā sakarsētā eļļā apgrozot apcep un izņem no pannas.
  • Vietā liek sasmalcinātu sīpolu un cep caurspīdīgu, liek klāt rīvētu ingveru un saberztu ķiploku, brīdi pasautē, pārkaisa sāli, iemaisa kariju, kurkumu un Kajennas piparus.
  • Pievieno rozīnes, kokosriekstu pienu, liek atpakaļ pannā šķiņķīšus, uzvāra un lēni sautē gatavus – aptuveni 15 minūtes.
  • Iemaisa citrona sulu, ja vajag, pēc garšas pieber vēl sāli un sasmalcinātas koriandra vai pētersīļu lapiņas.
  • Liek klāt šķēlītēs sagrieztus banānus, uzmanīgi iemaisa mērcē un izkarsē. Kariju pasniedz ar vārītiem rīsiem, pārkaisītu ar grauzdētiem zemesriekstiem.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs