Ēdiens, kura sastāvdaļas var nedaudz variēt, bet rezultātā vienmēr iegūt aromātisku un patīkami dedzinoši asu garšu buķeti. To plovam piešķir speciālie garšvielu maisījumi, kas nākuši no Indijas.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
1st
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 glāze rīsu
pusglāze prosas
3,5 glāzes ūdens
2 nelieli burkāni
2 sīpoli
1 ķiploka daiviņa
4 lauru lapas
2 ēdamkarotes rozīņu
2 nelieli tomāti
1 neliels baklažāns
1 tējkarote garšvielu maisījuma rīsiem Biryani Masala
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad Jūs apmeklējat vietni.
Tas ļauj tīmekļa vietnei atcerēties Jūsu darbības un izvēli (piereģistrēšanos, valodu, fonta lielumu un citas attēlošanas izvēles) pēc laika, lai Jums nebūtu atkārtoti tā jānorāda ikreiz, kad Jūs atgriežaties vietnē vai pārejat no vienas lapas uz citu.
Apstiprinot sīkdatņu izmantošanu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. Plašāk lasiet šeit: aboutcookies.org.
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Šajā portālā tiek izmantotas sīkdatnes jeb sīkfaili (cookies).