Klasiskais Jāņu siers

Līgo svētki
17. jūnijs, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Jāņu siers recepte
Jāņu siers recepte
Kas gan ir Jāņu diena bez pašu sieta Jāņu siera! Apaļš kā saule, garšīgs un aromātisks.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas


Ņem vērā!

  • Maisīšanai ieteicams izmantot koka karoti – tā karsto masu nepierauj, arī siera garša ir labāka.
  • Dažās receptēs minēts, ka ķimenes jāpievieno uzreiz, bet tad tās kopā ar sūkalām arī nolej. Labāk likt tad, kad siera masa nokāsta.
  • Siers būs valgāks, ja sūkalas nenotecina pilnībā.
  • Ar sāli nevajadzētu skopoties. Nedaudz sāls ieber arī trauka apakšā, kur liek siera masu, un pārkaisa to sieram.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+