• Klasiskais Jāņu siers

    Līgo svētki
    17. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jāņu siers recepte
    Jāņu siers recepte
    Kas gan ir Jāņu diena bez pašu sieta Jāņu siera! Apaļš kā saule, garšīgs un aromātisks.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5


    Ņem vērā!

    • Maisīšanai ieteicams izmantot koka karoti – tā karsto masu nepierauj, arī siera garša ir labāka.
    • Dažās receptēs minēts, ka ķimenes jāpievieno uzreiz, bet tad tās kopā ar sūkalām arī nolej. Labāk likt tad, kad siera masa nokāsta.
    • Siers būs valgāks, ja sūkalas nenotecina pilnībā.
    • Ar sāli nevajadzētu skopoties. Nedaudz sāls ieber arī trauka apakšā, kur liek siera masu, un pārkaisa to sieram.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē