Klasiskais Jāņu siers

Kas gan ir Jāņu diena bez pašu sieta Jāņu siera! Apaļš kā saule, garšīgs un aromātisks.
Līgo svētki
17. jūnijs

Drukāt

Saglabāt

Jāņu siers recepte
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas


Ņem vērā!

  • Maisīšanai ieteicams izmantot koka karoti – tā karsto masu nepierauj, arī siera garša ir labāka.
  • Dažās receptēs minēts, ka ķimenes jāpievieno uzreiz, bet tad tās kopā ar sūkalām arī nolej. Labāk likt tad, kad siera masa nokāsta.
  • Siers būs valgāks, ja sūkalas nenotecina pilnībā.
  • Ar sāli nevajadzētu skopoties. Nedaudz sāls ieber arī trauka apakšā, kur liek siera masu, un pārkaisa to sieram.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs