Klasiskā lazanja ar gaļu

Sātīgs un gards sveiciens no Itālijas, kas lieliski noderēs, ja jācienā kupls izsalkušo skaits.
Gaļas ēdieni
24. janvāris

Drukāt

Saglabāt

Klasiskā lazanja
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
1st
6 vērtējumi
5/5

 

Noderīgi!

  • Lazanju parasti gatavo un cep lielā kopējā veidnē, bet to var gatavot arī atsevišķos porciju trauciņos.
  • Gatavojot lazanju, nevajag pārspīlēt ar produktu daudzveidību, jāievēro to garšas saderība.
  • Lai lazanja izceptos mīksta un sulīga, jāpagatavo pietiekami daudz mērces. Veidnes dibenā vienmēr ieklāj nedaudz mērces un tikai tad liek nevārītas plāksnītes.
  • Ja veidnes izmēri atļauj, plāksnītes tajā klāj pamīšus abos virzienos. Tā lazanja labāk turēsies kopā un būs vieglāk sagriežama.
  • Lazanjas plāksnītes, lai pielāgotu veidnes lielumam un formai, var lauzt gabalos. Tās nav jāvāra, ja vien tas nav īpaši norādīts uz iesaiņojuma.
  • Ja pastas plāksnītes paredzēts vārīt, tad svarīgi ir nepārvārīt. Tās vāra tikai dažas minūtes un aukstā ūdenī strauji atdzesē.

Citi itāļu virtuves ēdieni:

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs