• Šobrīd

    weather img

    Rīga +17°C

    Klasiskā lazanja ar gaļu

    Kulta ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    19. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Klasiskā lazanja
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Klasiskā lazanja
    Sātīgs un gards sveiciens no Itālijas, kas lieliski noderēs, ja jācienā kupls izsalkušo skaits.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    1st
    15 vērtējumi
    4.33/5

     

    Noderīgi!

    • Lazanju parasti gatavo un cep lielā kopējā veidnē, bet to var gatavot arī atsevišķos porciju trauciņos.
    • Gatavojot lazanju, nevajag pārspīlēt ar produktu daudzveidību, jāievēro to garšas saderība.
    • Lai lazanja izceptos mīksta un sulīga, jāpagatavo pietiekami daudz mērces. Veidnes dibenā vienmēr ieklāj nedaudz mērces un tikai tad liek nevārītas plāksnītes.
    • Ja veidnes izmēri atļauj, plāksnītes tajā klāj pamīšus abos virzienos. Tā lazanja labāk turēsies kopā un būs vieglāk sagriežama.
    • Lazanjas plāksnītes, lai pielāgotu veidnes lielumam un formai, var lauzt gabalos. Tās nav jāvāra, ja vien tas nav īpaši norādīts uz iesaiņojuma.
    • Ja pastas plāksnītes paredzēts vārīt, tad svarīgi ir nepārvārīt. Tās vāra tikai dažas minūtes un aukstā ūdenī strauji atdzesē.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+