Klasiskā lazanja ar gaļu

Gaļas ēdieni
19. maijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Klasiskā lazanja
Klasiskā lazanja
Sātīgs un gards sveiciens no Itālijas, kas lieliski noderēs, ja jācienā kupls izsalkušo skaits.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
1st
12 vērtējumi
4.58/5

 

Noderīgi!

  • Lazanju parasti gatavo un cep lielā kopējā veidnē, bet to var gatavot arī atsevišķos porciju trauciņos.
  • Gatavojot lazanju, nevajag pārspīlēt ar produktu daudzveidību, jāievēro to garšas saderība.
  • Lai lazanja izceptos mīksta un sulīga, jāpagatavo pietiekami daudz mērces. Veidnes dibenā vienmēr ieklāj nedaudz mērces un tikai tad liek nevārītas plāksnītes.
  • Ja veidnes izmēri atļauj, plāksnītes tajā klāj pamīšus abos virzienos. Tā lazanja labāk turēsies kopā un būs vieglāk sagriežama.
  • Lazanjas plāksnītes, lai pielāgotu veidnes lielumam un formai, var lauzt gabalos. Tās nav jāvāra, ja vien tas nav īpaši norādīts uz iesaiņojuma.
  • Ja pastas plāksnītes paredzēts vārīt, tad svarīgi ir nepārvārīt. Tās vāra tikai dažas minūtes un aukstā ūdenī strauji atdzesē.

Citi itāļu virtuves ēdieni:

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+