Spēcīgais kartupeļu sautējums ar gaļu

Ja gribas ko gruntīgu un vienkāršu, pareizā izvēle būs kartupeļu sautējums ar gaļu.
Sautējumi
Daina Lapiņa
8. maijs

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
1st
  • Sīpolu un burkānu sagriež, ķiplokus sasmalcina.
  • Arī gaļu sagriež gabaliņos, katliņā vai dziļā pannā sakarsētā eļļā apgrozot apcep un no pannas noņem.
  • Palikušajai eļļai pievieno nedaudz sviesta un apmaisot apcep sīpolus, burkānus un ķiplokus.
  • Liek atpakaļ pie sīpoliem un burkāniem apcepto gaļu un nelielos gabalos sagrieztus kartupeļus, pārkaisa sāli un piparus, pievieno lauru lapas, pārlej karstu ūdeni tik daudz, lai kartupeļi un dārzeņi būtu tik tikko pārklāti, un visu ar uzliktu vāku lēni sautē, līdz gaļa ir mīksta un kartupeļi pašķīduši.
  • Pievieno zirnīšus un saldo krējumu, pasautē vēl 5 minūtes un noņem no uguns.
  • Pasniedzot var greznot ar zaļumiem.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs