Kraukšķīgās kartupeļu pankūkas ar siļķīti un marinētu bieti

Ātri un garšīgi pagatavojamas klasiskās kartupeļu pankūkas, pievienojot siļķi un marinētas bietes.
Pankūkas
Daina Lapiņa
10. aprīlis

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
25m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
35m
3 vērtējumi
5/5

Nomizotus kartupeļus sarīvē smalkās skaidiņās, klāt pierīvē sīpolu, iemaisa arī sasmalcinātus pētersīļus un nedaudz sāls. Sīpola klātbūtni izceptās pankūkās nejūt, bet tas palīdz rīvētajiem kartupeļiem nesamelnēt. Lieko sulu, ja tāda ir sakrājusies, nolej, masu ar karoti pikās liek pannā sakarsētā eļļā, izplacina 5–7 mm biezumā un apgrozot izcep brūnas. Tā, pa daļām cepot, izcep visas pankūkas.

Siļķes fileju sagriež 1 cm platos gabaliņos, marinētās bietes sagriež mazos kubiņos. Uz katras pankūkas liek piku krējuma, tai virsū – siļķes gabaliņu un biešu kubiņus, pārkaisa piparus un sasmalcinātus pētersīļus.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs