• Gatavs pusstundā – garšīgās krāsnī ceptās kartupeļu daiviņas ar paprikas piedevu!

    Garšos arī bērniem
    Ilze Klapere
    14. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krāsnī ceptas kartupeļu daiviņas
    Foto: Jānis Kairis
    Krāsnī ceptas kartupeļu daiviņas
    Lai slavēts tas, kurš izdomāja krāsnī cept kartupeļus – tas ir ātri, garšīgi un veselīgi, jo krāsnī pagatavoti kartupeļi skaitās visveselīgākie.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    3-4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    30m
    8 vērtējumi
    5/5

     

    PADOMS!
    Krāsnī ceptajiem kartupeļiem paprikas pulvera vietā var pievienot citas garšvielas, piemēram, timiānu, rozmarīnu, kā arī mazliet rīvēta cietā siera.

    Pie kartupeļiem var pagatavot mērcītes:

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Daba un Dzīvnieki

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Abonē