Nemainīgi gardais kabaču sautējums

Dārzeņu sautējumi
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
12. jūlijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Kabaču sautējums
Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Kabaču sautējums
Gatavošanas process nav ne ilgs, ne grūts. Un sautējums ir tik labs, ka neapnīk ne desmit, ne divdesmit vasarās. Kabači ir kā sūklīši, kas piepildās ar visām garšām. Burkāni ēdienam dod saturīgumu, kaut gan viņu klātbūtne ir nemanāma. Eļļa dod sātīgumu, tomāti, garšaugi un zaļumi – dvēseli. Bet karijs visam piešķiļ mazu, uzmundrinošu uguntiņu.
Sarežģītība
Zema
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m
8 vērtējumi
5/5

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+